Εξοπλισμός Xtirpa

Εξοπλισμός Xtirpa

Η εταιρεία INNOVA σχεδιάζει, κατασκευάζει και παρέχει τα πιο καινοτόμα συστήματα προστασίας από πτώση στην αγορά. Βασικός στόχος είναι προσφέρει ασφάλεια, παρέχοντας λύσεις και συστήματα που θα βοηθήσουν τη βιομηχανία να ελαχιστοποιήσει τους τραυματισμούς και να διατηρήσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους. Για πολλά χρόνια, η βιομηχανία και οι εργαζόμενοι έμειναν με αρκετούς μη συμβατικούς περιορισμένους χώρους που δεν διέθεταν επαρκή συστήματα για να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Η INNOVA και το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό της είναι σε θέση να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο εργασίας με εργονομικές λύσεις για όσους εκτελούν καθήκοντα σε περιορισμένο χώρο.

Φορητό σύστημα τύπου ‘’Η’’ ΙΝ-8004

Ένα φορητό σύστημα το οποίο είναι ιδανικό όταν πρέπει να μετακινηθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορα σημεία εισόδου, περιορισμένων χώρων, στην ίδια περιοχή. Η φορητή κάτω βάση επιτρέπει την προσαρμογή του πλάτους και του μήκους, για να είναι συμβατά με τους πιο τυπικούς περιορισμένους χώρους, προσφέροντας λύση για την είσοδο, τη διάσωση και την τοποθέτηση του προσωπικού. Το σύστημα περιστρέφεται για ευκολότερη και ασφαλέστερη διάσωση. Ο βραχίονας Davit είναι εξοπλισμένος με σημείο αγκύρωσης 5.000 lb. (2268 kg).

Σύστημα πρόσβασης σε περιορισμένο χώρο ΙΝ-8007

Το σύστημα ανύψωσης χρησιμοποιείται συνήθως με οχήματα διάσωσης σε επιχειρήσεις διάσωσης με περιορισμένο χώρο. Αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φορητό σύστημα για περιορισμένους χώρους το οποίο συνδέεται με τους περισσότερους ακροδέκτες 2½ (51 mm) τετράγωνου σχήματος. Αυτό το δημοφιλές σύστημα σας προσφέρει ρυθμιζόμενα  τακάκια για εξισορρόπηση του συστήματος. Ο βραχίονας Davit είναι εξοπλισμένος με σημείο αγκύρωσης 5.000 lb. (2268 kg). Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες για να προσαρμόσετε το διαστημικό σας σύστημα configi με μια βάση στήριξης.