Αφυγραντικά συσκευασίας

Αφυγραντικά συσκευασίας

Έλεγχος υγρασίας και θερμοκρασίας

Χέρι να κρατάει propasil συκευασίες

Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει αφυγραντικά για συσκευασίες και δοχεία, δείκτες υγρασίας, θερμοκρασίας και μεμβράνες για προστασία από ατμοσφαιρικούς παράγοντες για τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων με την πάροδο του χρόνου. Οι διακυμάνσεις στη θερμοκρασία και την υγρασία μπορούν να βλάψουν τα τελικά προϊόντα και να προκαλέσουν τεράστιες απώλειες για τους κατασκευαστές και τους πελάτες τους.

Τα προϊόντα αυτά αποτρέπουν αυτές τις ζημιές παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και για τον έλεγχο τυχόν επιβλαβών παραγόντων που πρέπει να εξουδετερωθούν. Βρείτε το προϊόν που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.

PROPASEC – Αφυγραντικός Πηλός

Αποτελεσματική, οικονομική και οικολογική πρόληψη

Ritagliata piccola

Οι σακούλες αποξηραντικού PROPASEC αντιπροσωπεύουν την πιο επιτυχημένη και ασφαλή λύση για τη μείωση του επιπέδου υγρασίας στο εσωτερικό της συσκευασίας σας. Χάρη στην ικανότητα απορρόφησής του, το PROPASEC μειώνει το σημείο δρόσου μέσα στη συσκευασία επιτρέποντας την προστασία των ιδιοτήτων του προϊόντος από την προσβολή υγρασίας.

Οι σακούλες PROPASEC επιτρέπουν την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αποξηραντικές σακούλες PROPASEC είναι κατασκευασμένες από φυσικό ορυκτό υλικό που τις καθιστά ένα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Επιπλέον, η Propagroup επιλέγει προσεκτικά τους άργιλους και τα υφάσματα για να εγγυηθεί κορυφαία ποιότητα όσον αφορά την αντοχή και το υψηλό επίπεδο απορρόφησης.

Η σειρά PROPASEC μπορεί να παραδοθεί σε σακούλες, αλυσίδες ή πάνελ σύμφωνα με το πρότυπο FDA.

Κύριες εφαρμογές:

 • Βιομηχανική συσκευασία
 • Ηλεκτρονικός εξοπλισμός
 • Συσκευασίες τροφίμων
 • Ιατρικές συσκευές
 • Ιατρικός διαγνωστικός εξοπλισμός
 • Οπτικά όργανα

Στην περίπτωση υλικού που παράγεται σύμφωνα με το πρότυπο DIN 55473:2001-02, η μονάδα αποξηραντικού ορίζει την ποσότητα του υλικού ξήρανσης που απορροφά ελάχιστη ποσότητα 6,0 g υδρατμών, σε θερμοκρασία αέρα 23±2 ºC και Σχετική Υγρασία 40%.

Πιστοποιήσεις και κανονισμοί

Το PROPASEC είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα DIN, NFH και MIL

PROPASIL - Silica gel

Πρόληψη σε οποιαδήποτε κατάσταση

Κατασκευασμένο από άμορφο πυρίτιο, το PROPASIL εμφανίζεται ως μια σκληρή, ημιδιαφανής κοκκώδης ουσία. Η ικανότητα απορρόφησης υγρασίας είναι πολύ υψηλή και αλλάζει ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το PROPASIL αναπτύχθηκε για να προστατεύει το προϊόν από βλάβες που προκαλούνται από την υγρασία. Χάρη στην ικανότητα απορρόφησής του, το PROPASIL μειώνει το σημείο δρόσου στο εσωτερικό της συσκευασίας κατά την αποστολή, διατηρώντας έτσι τις ιδιότητες και τις ιδιότητές του.

Η σειρά PROPASIL micro είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό και εξαιρετικά απορροφητικό προϊόν. Είναι η ιδανική λύση για προβλήματα υγρασίας σε μικρούς χώρους. Όντας εξαιρετικά συμπαγές, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μέσα στη συσκευασία, ενώ απορροφά αποτελεσματικά την υπολειπόμενη εσωτερική σχετική υγρασία.

Το PROPASIL micro διατίθεται σε μεγέθη από 0,5 έως 3 g.

Το PROPASIL διατίθεται σε δοχεία και σε κάψουλες διαφορετικού βάρους, με πιστοποίηση DMF και FDA. Χάρη στις μικρές τους διαστάσεις είναι τέλεια για να απορροφούν την υπερβολική υγρασία σε μικρούς χώρους όπως μέσα στα δοχεία και τα φιαλίδια φαρμάκων ή συμπληρωμάτων διατροφής.

Η σειρά PROPASIL μπορεί να διατίθεται σε σακούλες, αλυσίδες ή πάνελ σύμφωνα με το πρότυπο FDA.

Κύριες εφαρμογές:

 • Ηλεκτρονικός εξοπλισμός
 • Φαρμακευτικά προϊόντα
 • Βιταμίνες
 • Συσκευασίες τροφίμων
 • Ιατρικές συσκευές
 • Ιατρικός διαγνωστικός εξοπλισμός
 • Οπτικά όργανα
 • Προϊόντα από δέρμα, σουέτ κ.λπ
 • Βιομηχανική συσκευασία

PROPA CONTAINER – Αφυγραντικά για Container

Propacontainer, Propadry, Propadry Plus

Τα συστήματα PROPADRY είναι νέα και επαναστατικά προϊόντα που έχει αναπτύξει η Propagroup προκειμένου να εξουδετερώσει το σχηματισμό συμπυκνωμάτων σε κλειστούς χώρους και συσκευασίες, προστατεύοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων σας.

Είναι ευρέως γνωστό, μάλιστα, ότι μία από τις κύριες αιτίες φθοράς των προϊόντων κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση είναι η υγρασία που υπάρχει στο εσωτερικό των εμπορευματοκιβωτίων.

Σε κλειστά περιβάλλοντα, η υγρασία στον αέρα σε συνδυασμό με αυτή που προέρχεται από την εξάτμιση του νερού που περιέχεται στο φορτίο, τείνει ουσιαστικά να δημιουργήσει ένα τροπικό μικροκλίμα που ευνοεί τη διείσδυση υδρατμών στις συσκευασίες που μεταφέρονται.

Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία συμπυκνώματος. Καθώς σχηματίζεται συνεχώς και μετά στεγνώνει, πρώτα υγραίνει και μετά λερώνει το εμπόρευμα, προκαλώντας επαναλαμβανόμενες, συχνά ανεπανόρθωτες ζημιές.

Η πρόληψη του σχηματισμού συμπυκνωμάτων σε εμπορευματοκιβώτια είναι απαραίτητη για την προστασία και τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων σας:

PROPACONTAINER αποξηραντικό σε συσκευασία, 1 kg και 2 kg.

Πιστοποιήσεις και κανονισμοί

Το PROPASEC είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα DIN, NFH και MIL

Μετάβαση στο περιεχόμενο