Αντιολησθητικοί τάπητες

Αντιολησθητικοί τάπητες

ασφαλής και εργονομική διαχείριση του φορτίου

Η Marotech είναι ηγέτιδα στις ταινίες με επικάλυψη θερμοκολλημένης κόλλα και στον σχετικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία συσκευασίας.

Από την έδρα της στον Καναδά και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού και στρατηγικά τοποθετημένων αποθηκών, η Marotech είναι σε θέση να εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η επιχειρηματική δεοντολογία, το περιβάλλον και οι υπεύθυνες προμήθειες είναι αξίες που η Marotech επέλεξε να προτείνει, οι οποίες αντικατοπτρίζονται σε όλες τις πτυχές των λειτουργιών μας.

Η Marotech έχει θεσπίσει διαδικασίες και κατευθυντήριες γραμμές που δείχνουν τη σημασία που αποδίδεται σε αυτές τις αξίες.

Με τα προϊόντα της, η MAROTECH προσφέρει από το 1995 ασφάλεια για ανθρώπους, ζώα και φορτία. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αντιολισθητικών ταπητών της Γερμανίας και άλλων βοηθημάτων ασφάλισης φορτίου. Τα προϊόντα τους αντιπροσωπεύουν την ασυμβίβαστη ποιότητα – προσφέροντας λύσεις με σκοπό την οικονομία και την αποτελεσματικότητα.

Αντιολησθητικοί τάπητες

σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις

Οι αντιολησθητικοί τάπητες και τα καλύμματα λειτουργούν αυξάνοντας το συντελεστή τριβής, παρέχοντας μια οικονομικά αποδοτική λύση για την πρόληψη ζημιών και τραυματισμών ατόμων και αγαθών. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και την πρακτική εμπειρία για την επίτευξη βέλτιστης αποδοτικότητας. Ανάλογα με την εφαρμογή,την πίεση, το πάχος υλικού, τις διαστάσεις υλικού και τις επιφάνειες τριβής, τα προϊόντα μας επιτυγχάνουν συντελεστή τριβής μεταξύ μ = 0,70 * και μ = 0,90 *. Επιπλέον, χάρη στο υψηλό ποσοστό των συνδετικών μέσων που χρησιμοποιούνται, τα αντιολισθητικά χαλιά μας διαθέτουν υψηλό περιθώριο ασφαλείας.