Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Διαδικτυακός Τόπος https://www.spanelas.gr/, εφεξής η «Ιστοσελίδα», τελεί υπό τη διαχείριση της εταιρείας με την επωνυμία «ΣΠΑΝΕΛΑΣ Α.Ε.» (Οδός Ογδόης 18, Τ.Κ. 13341, Άνω Λιόσια, Τ.Κ. 13341), εφεξής «η Εταιρεία», η οποία τυγχάνει ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η Εταιρεία αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου της Ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, τις πληροφορίες που αναρτώνται σε αυτήν, τη χρήση αυτών καθώς και τα δικαιώματά σας.

Η παρούσα Πολιτική επέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και το Ν. 4624/2019 (ΦΕΚ Α’ 137/29.08.2019), όπως αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας της.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Η Ιστοσελίδα μας έχει κατ’ εξοχήν ενημερωτικό περιεχόμενο για τη δραστηριότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την Εταιρεία. Ως εκ τούτου, η απλή περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή/εισαγωγή προσωπικών δεδομένων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES (ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ);

Τα cookies (ιχνηλάτες) είναι ένα μικρό αρχείο που αποστέλλεται μαζί με τις σελίδες του παρόντος ιστότοπου και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή σας ή άλλης συσκευής. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται εκεί ενδέχεται να μεταφερθούν στους διακομιστές μας ή στους διακομιστές των σχετιζόμενων τρίτων μερών κατά τη διάρκεια μιας επόμενης επίσκεψης.

1.Πληροφορίες που συλλέγονται από την χρήση Cookies (Ιχνηλατών)

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα cookies αυτά είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές. Τα cookies αυτά είναι αναγκαία για τη λειτουργία του ιστοτόπου και χωρίς αυτά δεν θα ήταν τεχνικά εφικτή η παροχή υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Complianz

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Complianz για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Καταχωρεί αποδεκτό αναγνωριστικό (ID) πολιτικής cookie
Όνομα
cmplz_marketing
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Store if the cookie banner has been dismissed

Wordfence

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Wordfence για Ασφάλεια ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Wordfence.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Προσδιορίζει αξιόπιστη επισκεψιμότητα ιστού
Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Καθορίζει εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος

Google reCAPTCHA

Λειτουργικά, Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA για Πρόληψη ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google reCAPTCHA.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Provide spam protection

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots

WordPress

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WordPress για Ανάπτυξη ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει λεπτομέρειες του περιηγητή
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους

WPML

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WPML για Διαχείριση τοπικών ρυθμίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Αποθηκεύει ρυθμίσεις γλώσσας

Google Analytics

Στατιστικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για Στατιστικές ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Analytics.

Στατιστικά

Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων
Όνομα
Λήξη
2 έτη
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων

Google Fonts

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Fonts για Εμφάνιση γραμματοσειρών web. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Fonts.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

Google Maps

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Maps για Εμφάνιση χαρτών. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Maps.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

YouTube

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το YouTube για Οπτική παρουσίαση βίντεο. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του YouTube.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας
Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Store and track interaction
Όνομα
Λήξη
8 μήνες
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη

Google Adsense

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Adsense για Προβολή διαφημίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Adsense.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Παρακολουθεί μετατροπές

Διάφορα

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Χρήση

Κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα για την κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Όνομα
continueReview
Λήξη
Λειτουργία
Όνομα
loglevel
Λήξη
Λειτουργία

Cookies Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies δίνουν τη δυνατότητα στον ιστότοπο να απομνημονεύει τις επιλογές που κάνετε (π.χ. γλώσσα) και παρέχουν βελτιωμένες δυνατότητες .

Complianz

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Complianz για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Καταχωρεί αποδεκτό αναγνωριστικό (ID) πολιτικής cookie
Όνομα
cmplz_marketing
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Store if the cookie banner has been dismissed

Wordfence

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Wordfence για Ασφάλεια ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Wordfence.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Προσδιορίζει αξιόπιστη επισκεψιμότητα ιστού
Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Καθορίζει εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος

Google reCAPTCHA

Λειτουργικά, Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA για Πρόληψη ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google reCAPTCHA.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Provide spam protection

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots

WordPress

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WordPress για Ανάπτυξη ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει λεπτομέρειες του περιηγητή
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους

WPML

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WPML για Διαχείριση τοπικών ρυθμίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Αποθηκεύει ρυθμίσεις γλώσσας

Google Analytics

Στατιστικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για Στατιστικές ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Analytics.

Στατιστικά

Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων
Όνομα
Λήξη
2 έτη
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων

Google Fonts

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Fonts για Εμφάνιση γραμματοσειρών web. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Fonts.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

Google Maps

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Maps για Εμφάνιση χαρτών. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Maps.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

YouTube

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το YouTube για Οπτική παρουσίαση βίντεο. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του YouTube.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας
Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Store and track interaction
Όνομα
Λήξη
8 μήνες
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη

Google Adsense

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Adsense για Προβολή διαφημίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Adsense.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Παρακολουθεί μετατροπές

Διάφορα

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Χρήση

Κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα για την κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Όνομα
continueReview
Λήξη
Λειτουργία
Όνομα
loglevel
Λήξη
Λειτουργία

Cookies Ανάλυσης (τρίτων μερών) και άλλες τεχνολογίες

Τα cookies αυτά συλλέγουν στοιχεία για τον χρήστη του ιστοτόπου και επιτρέπουν τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του. Τα στοιχεία αυτά βοηθούν στην παρακολούθηση των επιδόσεων του ιστοτόπου, τη μέτρηση των επισκέψεων, την παρακολούθηση του τρόπου πρόσβασης στον ιστότοπο κ.ο.κ .

Complianz

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Complianz για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Καταχωρεί αποδεκτό αναγνωριστικό (ID) πολιτικής cookie
Όνομα
cmplz_marketing
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Store if the cookie banner has been dismissed

Wordfence

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Wordfence για Ασφάλεια ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Wordfence.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Προσδιορίζει αξιόπιστη επισκεψιμότητα ιστού
Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Καθορίζει εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος

Google reCAPTCHA

Λειτουργικά, Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA για Πρόληψη ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google reCAPTCHA.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Provide spam protection

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots

WordPress

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WordPress για Ανάπτυξη ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει λεπτομέρειες του περιηγητή
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους

WPML

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WPML για Διαχείριση τοπικών ρυθμίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Αποθηκεύει ρυθμίσεις γλώσσας

Google Analytics

Στατιστικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για Στατιστικές ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Analytics.

Στατιστικά

Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων
Όνομα
Λήξη
2 έτη
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων

Google Fonts

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Fonts για Εμφάνιση γραμματοσειρών web. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Fonts.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

Google Maps

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Maps για Εμφάνιση χαρτών. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Maps.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

YouTube

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το YouTube για Οπτική παρουσίαση βίντεο. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του YouTube.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας
Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Store and track interaction
Όνομα
Λήξη
8 μήνες
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη

Google Adsense

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Adsense για Προβολή διαφημίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Adsense.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Παρακολουθεί μετατροπές

Διάφορα

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Χρήση

Κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα για την κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Όνομα
continueReview
Λήξη
Λειτουργία
Όνομα
loglevel
Λήξη
Λειτουργία

Cookies Διαφήμισης

Τα cookies διαφήμισης χρησιμοποιούνται για να παρέχουν στους επισκέπτες σχετικές διαφημίσεις και καμπάνιες μάρκετινγκ. Αυτά τα cookies παρακολουθούν τους επισκέπτες σε ιστότοπους και συλλέγουν πληροφορίες για την παροχή προσαρμοσμένων διαφημίσεων .

Complianz

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Complianz για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Καταχωρεί αποδεκτό αναγνωριστικό (ID) πολιτικής cookie
Όνομα
cmplz_marketing
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Store if the cookie banner has been dismissed

Wordfence

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Wordfence για Ασφάλεια ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Wordfence.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Προσδιορίζει αξιόπιστη επισκεψιμότητα ιστού
Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Καθορίζει εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος

Google reCAPTCHA

Λειτουργικά, Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA για Πρόληψη ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google reCAPTCHA.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Provide spam protection

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots

WordPress

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WordPress για Ανάπτυξη ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει λεπτομέρειες του περιηγητή
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους

WPML

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WPML για Διαχείριση τοπικών ρυθμίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Αποθηκεύει ρυθμίσεις γλώσσας

Google Analytics

Στατιστικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για Στατιστικές ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Analytics.

Στατιστικά

Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων
Όνομα
Λήξη
2 έτη
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων

Google Fonts

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Fonts για Εμφάνιση γραμματοσειρών web. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Fonts.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

Google Maps

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Maps για Εμφάνιση χαρτών. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Maps.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

YouTube

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το YouTube για Οπτική παρουσίαση βίντεο. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του YouTube.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας
Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Store and track interaction
Όνομα
Λήξη
8 μήνες
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη

Google Adsense

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Adsense για Προβολή διαφημίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Adsense.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Παρακολουθεί μετατροπές

Διάφορα

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Χρήση

Κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα για την κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Όνομα
continueReview
Λήξη
Λειτουργία
Όνομα
loglevel
Λήξη
Λειτουργία

Cookies Απόδοσης

Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες ως προς τη χρήση του ιστοτόπου, λ.χ. ποιες σελίδες επισκέπτεστε πιο συχνά και εάν λαμβάνετε μηνύματα λάθους από τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, καθώς τις συλλέγουν με συγκεντρωτικό τρόπο και άρα παραμένουν ανώνυμα. Χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστικούς σκοπούς που θα βοηθήσουν τη βελτίωση της λειτουργίας του ιστοτόπου .

Complianz

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Complianz για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Καταχωρεί αποδεκτό αναγνωριστικό (ID) πολιτικής cookie
Όνομα
cmplz_marketing
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie
Όνομα
Λήξη
365 ημέρες
Λειτουργία
Store if the cookie banner has been dismissed

Wordfence

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Wordfence για Ασφάλεια ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Wordfence.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Προσδιορίζει αξιόπιστη επισκεψιμότητα ιστού
Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Καθορίζει εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος

Google reCAPTCHA

Λειτουργικά, Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA για Πρόληψη ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google reCAPTCHA.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Provide spam protection

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Φιλτράρει αιτήματα από bots

WordPress

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WordPress για Ανάπτυξη ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει λεπτομέρειες του περιηγητή
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους

WPML

Λειτουργικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το WPML για Διαχείριση τοπικών ρυθμίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη.

Λειτουργικά

Όνομα
Λήξη
1 ημέρα
Λειτουργία
Αποθηκεύει ρυθμίσεις γλώσσας

Google Analytics

Στατιστικά

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για Στατιστικές ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Analytics.

Στατιστικά

Όνομα
Λήξη
1 έτος
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων
Όνομα
Λήξη
2 έτη
Λειτουργία
Καταμετράει και παρακολουθεί προβολές σελίδων

Google Fonts

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Fonts για Εμφάνιση γραμματοσειρών web. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Fonts.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

Google Maps

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Maps για Εμφάνιση χαρτών. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Maps.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Καμία
Λειτουργία
Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

YouTube

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το YouTube για Οπτική παρουσίαση βίντεο. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του YouTube.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Αποθηκεύει δεδομένα τοποθεσίας
Όνομα
Λήξη
6 μήνες
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Συνεδρίας
Λειτουργία
Store and track interaction
Όνομα
Λήξη
8 μήνες
Λειτουργία
Αποθηκεύει τις προτιμήσεις χρήστη

Google Adsense

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Google Adsense για Προβολή διαφημίσεων. Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του Google Adsense.

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση
Όνομα
Λήξη
Μόνιμο
Λειτουργία
Παρακολουθεί μετατροπές

Διάφορα

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Χρήση

Κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα για την κοινοποίηση δεδομένων

Εκκρεμεί έρευνα του σκοπού

Όνομα
continueReview
Λήξη
Λειτουργία
Όνομα
loglevel
Λήξη
Λειτουργία
2.Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας

Φόρμα Επικοινωνίας:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Email
  • Τηλέφωνο
  • Θέμα (του μηνύματος)
  • Μήνυμα (ελεύθερο κείμενο του ενδιαφερόμενου)

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων εκάστης ειδικότερης νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ως εκάστοτε ισχύει, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Είστε ελεύθεροι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε.

Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν αναιρεί τη νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

  1. Για την Επικοινωνία μαζί σας: Με τη συγκατάθεσή σας, η οποία παρέχεται με την από μέρους σας υποβολή της εκάστοτε φόρμας επικοινωνίας και την αποδοχή της παρούσας πολιτικής από μέρους σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το ζήτημα, για το οποίο έχετε εκφράσει το αντίστοιχο ενδιαφέρον.
  2. Για τη Στατιστική ανάλυση: Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ο Διαδικτυακός Τόπος μας από τους επισκέπτες αυτού, τηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή και αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, για να παρακολουθήσουμε και αναλύσουμε τη χρήση του Ιστότοπου, για να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητά του και για να διαμορφώσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.
  3. Για Marketing: Παροχή στοχευμεύνων διαφημίσεων σχετικών με τις υπηρεσίες μας.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

H Εταιρία σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας της για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Για τον λόγο αυτό δεν κοινοποιεί, δεν εμπορεύεται και δεν καθιστά τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους, ούτε διαβιβάζει τις πληροφορίες αυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενδέχεται να καθιστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • Μπορεί να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιούμε ή να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες που σας ταυτοποιούν μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας και με ρητές συμβατικές δεσμεύσεις ως προς την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για έκνομη συμπεριφορά ή αξιόποινες πράξεις σε βάρος δικαιωμάτων και έννομων συμφερόντων οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας ή εάν απαιτείται από το νόμο, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
  • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Εποπτικών Αρχών Προστασίας Δεδομένων άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και να προασπίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.
  • Μπορεί να παρέχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που σας αφορούν για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιγραφόμενων σκοπών επεξεργασίας στους αρμόδιους υπαλλήλους του προσωπικού της Εταιρίας, πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ για τη διαφύλαξη της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη μπορεί να συλλέγουν κατά τρόπο ανεξάρτητο δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και πληροφοριών σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και των συνδέσεων στις οποίες κάνετε κλικ, μέσω των cookies, των «κλικ» σε συνδέσεις ή άλλων μέσων κατά την επίσκεψή σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η Εταιρία θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μέσω της Ιστοσελίδας της για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας και για τη συμμόρφωσή της με τις έννομες υποχρεώσεις της, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή κι επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας σύμφωνα με τα παραπάνω ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων ή έννομων συμφερόντων μας ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών. Η εταιρεία διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα από την Φόρμα Επικοινωνίας για διάστημα δύο ετών από την τελευταία επικοινωνία ή έως ότου ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ζητήσει να διαγραφούν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως:

  • Πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer): Το Πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα μας, είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλοιωθεί κατά την μεταφορά.
  • Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τις φόρμες επικοινωνίας, αποστέλλονται κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας ή στο ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει η ιστοσελίδα μας για να διατηρεί το ιστορικό των επικοινωνιών που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω. Η επεξεργασία τους γίνεται μόνο από μέλη της εταιρείας και δε παραχωρούνται ή πωλούνται σε τρίτους.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης/ενημέρωσης, για να μάθετε εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας, ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών
  • Το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας
  • Το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη ή η διατήρηση των δεδομένων σας δεν απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις έννομες υποχρεώσεις μας ή για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας ενώπιον των Δικαστηρίων
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας
  • Το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας ή να διαβιβαστούν σε άλλο υπεύθυνο σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο
  • Το δικαίωμα εναντίωσης, με το οποίο μπορείτε να αντιταχθείτε υπό προϋποθέσεις στην επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν
  • Το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της,
  • Το δικαίωμά σας να ενημερωθείτε για κάθε τυχόν ανεπιθύμητη και κακόβουλη ενέργεια στα συστήματα δεδομένων της Εταιρίας και η οποία ενδέχεται να συνεπάγεται μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού σας χαρακτήρα.

H Εταιρία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η Εταιρία δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr). Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή γενικότερα, αναφορικά με τις δραστηριότητές μας που αφορούν την ιδιωτικότητά σας ή θέλετε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματα σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, που πραγματοποιείται, ενώ η Εταιρία δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών του με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016.

Μετάβαση στο περιεχόμενο