Αλυσίδες Ανύψωσης

Αλυσίδες Ανύψωσης

alysides

H Spanelas διαθέτει κορυφαίας ποιότητας αλυσίδες RUD Γερμανίας  σε κράμα Grade 80 , VIP 100, ICE 120.

Οι αλυσίδες Grade 80

υλικό CrNimo ανοξείδωτο

Υλικό: CrNimo ανοξείδωτο, κατασκευασμένο σύμφωνα με EN 818-2.

Η πιστοποίηση Grade 8 φαίνεται από την αντίστοιχη σήμανση BG στους κρίκους.

Το Η1 είναι το πρόθεμα του κατασκευαστή όπου 1=RUD ενώ το 8 σημαίνει ότι το υλικό είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την κατηγορία ποιότητας κράματος 8

Οι αλυσίδες Grade 100 ή VIP

εξαιρετικά υψηλή αντοχή

Οι αλυσίδες Grade 100 ή VIP είναι κατασκευασμένες από μέταλλο CrNimo. Η εργοστασιακή ειδική θερμική επεξεργασία, προσφέρει στο κράμα Grade 100 εξαιρετικά υψηλή αντοχή. Το ξεκάθαρο οπτικό χαρακτηριστικό του υλικού είναι η ροζ χρωματική επίστρωση.

Το κριτήριο ποιότητας των αλυσίδων VIP είναι η πιστοποίηση σύμφωνα με τις οδηγίες του DGUV (BG), που προέρχονται από το ΕΝ818 και το PAS 1061, και γι’ αυτό το λόγο οι αλυσίδες έχουν τη σήμανση Η1. Αυτή η σήμανση βρίσκεται στους κρίκους της αλυσίδας και πιστοποιεί τους εγκεκριμένους ελέγχους καθώς και το γεγονός ότι η εταιρεία RUD ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έλαβε την πιστοποίηση grade 100.

Επιπλέον εξειδικευμένοι έλεγχοι, κατά παραγγελία του πελάτη, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Η ποιότητα VIP σε ροζ χρώμα αντιπροσωπεύει μια δυνατή σειρά αλυσίδας κατασκευασμένη από τη RUD, με μεγαλύτερη μηχανική αντοχή και κατά συνέπεια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σειρά αλυσίδων ICE-Round

ανεπηρέαστες από τη φθορά του υδρογόνου

Η σειρά αλυσίδων ICE-Round κατασκευάζονται και επεξεργάζονται με πατενταρισμένο υλικό. Έχουν υψηλή αντοχή και είναι ανεπηρέαστα από τη φθορά του υδρογόνου όπως και οι Grade 10 αλυσίδες.

Η κατηγορία της αλυσίδας Rud grade 12 φαίνεται με την ανάγλυφη σήμανση ‘’D1-12’’ , όπου το D=1 χαρακτηρίζει πως ο κατασκευαστής είναι η εταιρεία RUD και το 12, δείχνει την κλάση της αλυσίδας. Η επιφάνεια είναι ροζ χρωματική επίστρωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο