Αρπάγες βαρελιών

Αρπάγες βαρελιών

Η Axzion είναι γερμανική εταιρεία που διανέμει και κατασκευάζει δοκούς ανύψωσης και βιομηχανικό εξοπλισμό διαχείρισης και ανύψωσης φορτίων. Παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα κατασκευασμένα σύμωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Χάρη στις καινοτόμες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, είναι σε θέση να προσφέρει, εκτός της βασικής σειράς προϊόντων, προσωποποιημένες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών.

Αρπάγη περιστροφής βαρελιού

σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13155

Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, ο χειριστής φορτίου έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ισχύον DIN EN 13155 (χαλαρός χειρισμός φορτίου). Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13155 επιτρέπονται μέγιστο όριο 20.000 κύκλοι φορτίου υπό πλήρες φορτίο. Στη συνέχεια, επιτυγχάνεται η διάρκεια ζωής της συσκευής χειρισμού φορτίου.

Για την ασφαλή ανύψωση των εγγενώς σταθερών βαρελιών δακτυλίων σφαιριδίων ή δακτυλίων σύσφιξης. Τα βαρέλια μπορούν να ανασηκωθούν με ασφάλεια και να τοποθετηθούν σε θέση ψαλιδίσματος ή όρθιας λόγω των κυλίνδρων στήριξης. Η δύσκολη τοποθέτηση με το χέρι δεν είναι πλέον απαραίτητη.

Το προϊόν παρέχεται με τις παρακάτω προδιαγραφές

  • Μονάδα ανάρτησης για μονό γάντζο, DIN 15401
  • Λαβή
  • Γάντζος περιστροφικού πηνίου
  • Προστασία παγίδας δακτύλων
  • Γαλβανισμένη επίστρωση

Πλευρικές αρπάγες βαρελιών

σύμφωνα με το ισχύον DIN EN 13155

Η αρπάγη είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με το ισχύον DIN EN 13155 (χαλαρό σύστημα χειρισμού φορτίου). Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13155 επιτρέπονται μέγιστο όριο 20.000 κύκλοι φορτίου υπό πλήρες φορτίο. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η διάρκεια ζωής της συσκευής χειρισμού φορτίου.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για οριζόντια ανύψωση και μεταφορά βαρελιών

Αρπάγες βαρελιών από το πάνω μέρος

κάθετης ανύψωσης

Η αρπάγη είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με το ισχύον DIN EN 13155 (χαλαρός χειρισμός φορτίου). Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13155 επιτρέπονται μέγιστο όριο 20.000 κύκλοι φορτίου υπό πλήρες φορτίο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος

Μετάβαση στο περιεχόμενο