C-hook και αρπάγες ρόλων

C-hook και αρπάγες ρόλων

H Spanelas διαθέτει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα άγκιστρα μεταλλικών ρόλλων κατάλληλα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Prestar


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και παρέχει μηχανές και εξοπλισμό για την επεξεργασία σωλήνων και ράβδων για τη βιομηχανία χάλυβα και τη βιομηχανία μεταποίησης, για περισσότερα από είκοσι χρόνια χρόνια. Μεμονωμένα μηχανήματα και πλήρως ενσωματωμένα σε γραμμές παραγωγής. Σχεδιάζονται για κάθε πελάτη μεμονωμένα και παράγονται σε σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλήρη ανάλυση του έργου, την ανάπτυξη και την παραγωγή πλήρως αυτοματοποιημένου εξοπλισμού. Περισσότερο από το 70% του εξοπλισμού PRESTAR εξάγεται σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

CH1-QLH

άγκιστρο πηνίου - απλό -

Το CH1 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις χειρισμού του πηνίου του πελάτη κάτω από το περιβάλλον λειτουργίας του αγκίστρου.

Εφαρμογές άγκιστρων με πηνίο:

 • Χειρισμός με βαρύ φορτίο
 • Χειρισμός σπειροειδούς πηνίου
 • Γάντζος περιστροφικού πηνίου
 • Χειρισμός ρολού χαρτιού
 • Κλείσιμο άγκιστρου πηνίου

CHP QB2H

ανυψωτικό άγκιστρο πηνίου

Η CHP έχει σχεδιαστεί για να μετακινεί μικρά παλετοποιημένα φύλλα από οριζόντια θέση έως κατακόρυφη. Προσαρμοσμένα σχεδιασμένη για διάφορα βάρη και μεγέθη πηνίων.

CHV QLH

Το άγκιστρο  πηνίου έχει χαμηλότερο μήκος μέλους (διάσταση “L”) που ισούται με το μέγιστο πλάτος του πηνίου. Το χαρακτηριστικό υποστήριξης πλήρους μήκους αυτού του άγκιστρου C αυξάνει την ποσότητα επιφάνειας σε επαφή με το πηνίο, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο πρόκλησης βλάβης στο εσωτερικό του πηνίου.

C-hook tilt

κατάλληλο για χρήση μικρών πηνίων

Ο εξοπλισμός ανύψωσης φορτίου συγκολλάται από πιστοποιημένους ειδικούς σύμφωνα με την αξιολόγηση C-DIN EN 25817. Τα υψηλά πρότυπα των παραγωγικών διαδικασιών της Axzion , εξασφαλίζουν τη στιβαρότητα του προϊόντος.

 • Κατάλληλο για χρήση μικρών πηνίων , και χειρισμό από εξειδικευμένο προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

C-hook χωρίς αντίβαρο

σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις του DIN EN 13155

Το coil hook κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις του DIN EN 13155 (μη σταθερό ανυψωτικό εξοπλισμό). Σύμφωνα με το DIN EN 13155, αυτό επιτρέπει μέγιστο 20.000 κύκλους φορτίου υπό πλήρες φορτίο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού ανύψωσης φορτίου.

Προαιρετικές επιλογές:

Ισχυρή σχεδίαση από χάλυβα υψηλής ποιότητας με πιστοποιητικό δοκιμής υλικών, φυσικά. Ο βραχίονας στήριξης κλίνει προς τα πάνω με κλίση 3 ° υπό φορτίο.

Προσοχή πρέπει να δοθεί:

Η εργασία με το Coil hook χωρίς αντίβαρο είναι δυνατή μόνο με μικρά πηνία, επειδή το άγκιστρο πηνίου πρέπει να τοποθετηθεί χειροκίνητα. Κατά την τοποθέτηση του φορτίου, είναι πάντα σημαντικό να προσέχετε το σημείο ύψους του κέντρου βάρους του φορτίου και να κάνετε μια κριτική εκτίμηση αυτού! Είναι πιθανό το κέντρο βάρους του φορτίου να είναι χαμηλότερο από τα σημεία στα οποία συνδέεται το φορτίο. Σε περίπτωση που το κέντρο βάρους του φορτίου είναι υψηλότερο από τα σημεία στα οποία είναι τοποθετημένο το φορτίο, χρειάζεται πρόσθετη προσοχή.

C-hook με αντίβαρο

στιβαρός σχεδιασμός κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χάλυβα

Τα coil hooks είναι διαθέσιμα με τις παρακάτω προδιαγραφές.

Στιβαρός σχεδιασμός κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας χάλυβα που υποστηρίζεται με πιστοποιητικό δοκιμής υλικού. Ο βραχίονας στήριξης δείχνει προς τα πάνω με κλίση περίπου. 3 ° υπό φορτίο. Tο coil hook διατηρείται οριζόντια με το αντίβαρο όταν δεν είναι φορτωμένο.

Το υψηλής ποιότητας Coil hook μπορεί να προστατευθεί με τη χρήση της προστασίας από την κρούση Secutex, ενός σύνθετου υλικού πολυουρεθάνης με εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η προστασία από την κρούση secutex μπορεί να εφαρμοστεί στο άνω μέρος του πείρου και στο πίσω μέρος.

 • Προστασία από την ολίσθηση
 • Υποστηρικτικό πλαίσιο, με κατάλληλη κατασκευή για το σκοπό αυτό

Vario coil hooks

για μεταβλητά πλάτη πηνίων

 • Vario coil hooks

Αν το κέντρο βάρους του φορτίου δεν βρίσκεται ακριβώς κάτω από το γάντζο του γερανού, ο γάντζος θα κρεμάσει υπό γωνία, όταν φορτωθεί με τον συνεπακόλουθο κίνδυνο ολίσθησης του πηνίου. Η Axzion-GKS, ο ειδικός στον ανυψωτικό φορτίο του παγκόσμιου ομίλου SpanSet, έχει πλέον αναπτύξει το άγκιστρο Vario για μεταβλητά πλάτη πηνίων.

 • Vario Suspension

Μεταβλητό σημείο ανάρτησης κατασκευασμένο από ειδικό χάλυβα υψηλής αντοχής.

Χωρίς αντιστάθμιση

Χωρίς φορτίο, δύο αντηρίδες αερίου βαρέως τύπου συγκρατούν την ανάρτηση το γάντζο ανάρτησης στο κέντρο του εύρους βάρους. Ένα βαρύ και ογκώδες αντίβαρο δεν είναι πλέον απαραίτητο.

 • Ένας γάντζος για όλα τα μεγέθη των πηνίων

Το κέντρο βάρους του φορτίου αλλάζει γρήγορα και εύκολα και το σημείο ανάρτησης ολισθαίνει στους κυλίνδρους του στη θέση ανύψωσης. Αποφεύγεται ο χρόνος καθυστέρησης και μειωμένης παραγωγικότητας που προκαλείται από τη συνεχή αντικατάσταση των γάντζων στο γερανό.

Τα κοινά coil hooks είναι τέλεια προσαρμοσμένα σε ένα πλάτος πηνίου πηνίου, αλλά όπου χρησιμοποιούνται διαφορετικά μεγέθη πηνίων πρέπει να χρησιμοποιούνται διαφορετικά άγκιστρα. Αν το κέντρο βάρους του φορτίου δεν βρίσκεται ακριβώς κάτω από το γάντζο του γερανού, ο γάντζος θα κρεμάσει υπό γωνία, όταν φορτωθεί με τον συνεπακόλουθο κίνδυνο ολίσθησης του πηνίου.

 • Προαιρετικός εξοπλισμός

Το υψηλής ποιότητας άγκιστρο πηνίου μπορεί να προστατευθεί με τη χρήση της προστασίας από την κρούση secutex, ενός σύνθετου υλικού πολυουρεθάνης με εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η προστασία από την κρούση secutex μπορεί να εφαρμοστεί στο άνω μέρος του πείρου και στο πίσω μέρος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο