Σφυρήλατα ανυψωτικά εξαρτήματα

Σφυρήλατα ανυψωτικά εξαρτήματα

IRIZAR

Η δραστηριότητα μετασχηματισμού μετάλλων από την προγονική τεχνική της FORGE υπήρξε σταθερή στην 94ετή ζωή της εταιρείας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας που την καθιέρωσαν στην αγορά είναι η αξιοπιστία και η διάρκεια. Τα προϊόντα Irizar ,λόγω των εξειδικευμένων παραγωγικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό λόγω της στιβαρής κατασκευής τους.

Η Irizar έχει εισέλθει στην ολοένα και αναπτυσσόμενη ναυτιλιακή αγορά αγκυροβόλησης, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις υποβρύχιες εφαρμογές.

Με πλευρικές αντοχές που δεν είναι γνωστές στο Crane World και δεν έχουν επίγεια βαρύτητα και με ένα οικοσύστημα / περιβάλλον που δεν έχει ακόμη γίνει πλήρως κατανοητό, ο υποθαλάσσιος και πιο συγκεκριμένα τα πολύ βαθιά νερά (Pre-Salt) θεωρείται πρόκληση για τους τρεις πυλώνες των εφαρμογών σχεδιασμού Irizar : ROV, παραγωγής που παράγεται από διαφορετικά μεταλλουργικά χαρακτηριστικά, κατάλληλη για την παροχή τουλάχιστον 20 ετών συντήρησης, επιθεώρησης και δοκιμών, που εγγυώνται τα προαναφερθέντα είτε στατικά είτε δυναμικά.

Εφαρμογές

ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό λόγω της στιβαρής κατασκευής τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο