Ασφαλής Πρόσδεση

Ασφαλής Πρόσδεση


ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

Πως προστατεύουμε ανθρώπινο δυναμικό και φορτία έναντι του κινδύνου  ατυχήματος και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη προστασία του εξοπλισμού.

Όταν αναφερόμαστε στη μεταφορά αγαθών και την προστασία όλων των εμπλεκόμενων σε αυτή τη διαδικασία, η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για εσάς και για εμάς. Η επίτευξη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος φόρτωσης και η διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς προσφέρει εξασφάλιση όλων των μερών. Είναι κάτι που επίσης επιβάλει η νομοθεσία.

Με τον εξοπλισμό ελέγχου φορτίου που διαθέτουμε, μπορείτε αποτελεσματικά να διαφυλάξετε το προσωπικό σας και τα αγαθά έναντι κινδύνων και ατυχημάτων, ενώ επιτυγχάνεται η πλήρης συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις και διατάξεις της νομοθεσίας.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες και οργανισμούς με τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφαλείας. Για παράδειγμα, η χημική βιομηχανία, η βιομηχανία μετάλλων, οι εταιρείες στον τομέα της ενέργειας, εταιρείες εξειδικευμένες σε βαρέως τύπου μεταφορές, ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες στηρίζονται στον ποιοτικό εξοπλισμό που διαθέτουμε:

  • Δέστρες για απευθείας και έμμεση πρόσδεση για τα πλέον απαιτητικά φορτία με Ικανότητα συγκράτησης (LC) από 125/250 daN ως 12,500/25,000 daN.
  • Δίχτυα συγκράτησης φορτίων και ποικίλος συνοδευτικός εξοπλισμός, όπως τα προστατευτικά ακμών, τα αντιολισθητικά υποθέματα, οι αερόσακοι πλήρωσης κενού, τα συστήματα μοναδοποίησης φορτίου (τσέρκι), οι ράβδοι συγκράτησης και οι αφυγραντήρες, διασφαλίζουν την προστασία ευπαθών προϊόντων και προσφέρουν εδώ και δεκαετίες υψηλό επίπεδο ασφάλειας στις μεταφορές.
  • Αλυσίδες και καστάνιες πρόσδεσης για την άμεση ασφάλιση του φορτίου.

100% ποιότητα – 100% ασφάλεια

Από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι τους ελέγχους ποιότητας, από τον υπολογισμό δυνάμεων ανά συγκεκριμένη εφαρμογή  στην ανάπτυξη λογισμικού – δίνουμε το 100% σε κάθε στάδιο. Οι περισσότεροι μηχανισμοί πρόσδεσης κατασκευάζονται από εμάς – στην Ελλάδα.

Δοκιμές και πιστοποίηση

Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει μια δυναμική διαδικασία ελέγχων των α΄ υλών και των τελικών προϊόντων. Η χρήση των ποιοτικών προϊόντων της ΣΠΑΝΕΛΑΣ διασφαλίζει ότι έχετε κάνει την κατάλληλη επιλογή όσον αφορά την επιλογή του ορθού εξοπλισμού ελέγχου φορτίου που εγγυάται την ασφάλεια των ανθρώπων και των αγαθών που εμπλέκονται σε κάθε μεταφορά.

icon

Δέστρες συγκράτησης φορτίων

H πρόσδεση με ιμάντες χρησιμοποιείται για τη διασφάλιση του φορτίου κατά τη μεταφορά, τη μετατόπιση ή την αποθήκευση.Πρόκειται για...

icon

Συγκράτηση με αλυσίδες

Η πρόσδεση φορτίου ή το σύστημα συγκράτησης φορτίου είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή μεταφορά αγαθών είτε πρόκειται για οδική, σιδηροδρομική...

icon

Εσωτερική πρόσδεση

Η εσωτερική πρόσδεση είναι κρίσιμη για την ασφαλή μεταφορά του φορτίου με οποιοδήποτε μέσο (αυτοκίνητο, αεροπλάνο, τρένο, πλοίο).Η Spanelas ...

icon

Πρόσδεση μιας χρήσης easylash

To σύστημα πρόσδεσης μιας χρήσης χρησιμοποιεί ένα εύκαμπτο σύστημα πρόσδεσης που δεν είναι ραμμένο και έτσι καθίσταται...

icon

Ναυτιλιακή πρόσδεση

Η πρόσδεση με ιμάντες χρησιμοποιείται πολύ συχνά για να ασφαλίζονται πλατφόρμες φορτηγών που ταξιδεύουν με...

Μετάβαση στο περιεχόμενο