Αρπάγες υλικών

Αρπάγες υλικών

Η Axzion είναι γερμανική εταιρεία που διανέμει και κατασκευάζει δοκούς ανύψωσης και βιομηχανικό εξοπλισμό διαχείρισης και ανύψωσης φορτίων. Παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πάντα κατασκευασμένα σύμωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Χάρη στις καινοτόμες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, είναι σε θέση να προσφέρει, εκτός της βασικής σειράς προϊόντων, προσωποποιημένες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών.

Αρπάγες υλικών

σύμφωνα με το ισχύον DIN EN 13155

Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, ο χειριστής φορτίου έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ισχύον DIN EN 13155 (χαλαρός χειρισμός φορτίου). Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13155 επιτρέπονται μέγιστο όριο 20.000 κύκλοι φορτίου υπό πλήρες φορτίο, άρα η μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι εξασφαλισμένη

Ρυθμιζόμενη αρπάγη για τη μεταφορά μπλοκ από σκυρόδεμα ή πέτρα. Μία δύναμη σύσφιξης εξαρτώμενη από το φορτίο παράγεται μέσω του εύκαμπτου σχεδιασμού του μοχλού. το φορτίο πρέπει να συνθλίβεται υπό πίεση και το κέντρο φόρτωσης πρέπει να βρίσκεται στη μέση.

Το προϊόν παρέχεται με:

  • Μονάδα ανάρτησης για μονό άγκιστρο, DIN 15401
  • Ρύθμιση μέσω πείρων
  • Ενισχυμένες σιαγόνες
  • Προστασία παγίδας δακτύλων
  • Γαλβανισμένη επίστρωση
Μετάβαση στο περιεχόμενο