Ανατροπή φορτίου

Ανατροπή φορτίου

Premier Pallet Systems

Η Premier Pallet Systems κατασκευάζει μερικούς από τους πιο εκλεκτούς ανατροπείς στην αγορά τα τελευταία 30 χρόνια. Τα μηχανήματα μας είναι εξοπλισμένα για ευρεία γκάμα συνθηκών διανομής και εργοστασίων σε ολόκληρη την Ελλάδα προσφέροντας πολυάριθμες ευέλικτες λύσεις.

Οι ανατροπείς Premier Pallet “. . . έχουν κερδίσει το σεβασμό για την άριστη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας ως ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής ανατροπέων παλετών στον κόσμο.”

Στην Premier Pallet Systems παρέχουμε:

 • Γρήγορη, φιλική και έγκυρη απόκριση στις ανάγκες σας για ανατροπείς παλετών.
 • Διατηρούμε απόθεμα για όλα τα βασικά μας μηχανήματα τα οποία είναι έτοιμα για ασφαλή αποστολή προς την Ελλάδα.
 • Μετατροπείς παλετών και διανομείς παλετών κατά παραγγελία για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
 • Όλοι οι ανατροπείς παλετών και οι διανομείς παλετών μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτητικές στιβαρές προδιαγραφές μας, προσφέροντας λειτουργία για χρόνια ακόμα και στο πιο αντίξοο περιβάλλον.
 • Άμεση μεταγοραστική εξυπηρέτηση και έγκυρες τεχνικές συμβουλές στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εφαρμογές επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανατροπέας παλετών FS

αυτόνομος

Ο Ανατροπέας Premier FS είναι αυτόνομη μονάδα, ιδανική για πολλές εφαρμογές και τύπους φορτίου όπως κιβώτια, σακούλες, μεταλλικά δοχεία κλπ. και μπορεί να χειριστεί ευρεία γκάμα μεγεθών και βαρών. Μία από τις βασικές χρήσεις του Ανατροπέα FS είναι η μεταφορά αγαθών από/προς ξύλινες και πλαστικές παλέτες υγειονομικής χρήσης και επίσης η λήψη φθαρμένων αγαθών από τη βάση της στοίβας.

Ο ανατροπέας είναι εξοπλισμένος με περονοφόρο ανυψωτικό όχημα, διαθέτει μία κινητή τράπεζα και διατηρείται σε απόθεμα 3 βασικών μεγεθών. Ωστόσο, μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν σασί από χάλυβα ή αντισκωριακό ψεκασμό ψευδαργύρου.

Περισσότερα σχετικά με τους Ανατροπείς παλετών FS

 • Ο Ανατροπέας FS είναι αυτόνομος ανατροπέας παλετών.
 • Η αυτονομία (FS) απαιτεί τριφασική ηλεκτρική τροφοδοσία.
 • Ιδανικός για ανάγκες αποθήκευσης όπου απαιτούνται αλλαγές παλετών υγειονομικής χρήσης.
 • Ιδανικός για ανάγκες αποθήκευσης όπου απαιτούνται αλλαγές παλετών υγειονομικής χρήσης.

Ανατροπέας παλετών FS DC

ανατροπέας φορτίου 180° με διπλές δαγκάνες

Ο Ανατροπέας FS DC είναι ανατροπέας φορτίου 180° με διπλές δαγκάνες. Πρόκειται για πολύ καλό ανατροπέα γενικής χρήσης ειδικά όταν τα φορτία έχουν μεγάλες διακυμάνσεις στο ύψος.

Ο FS DC φορτώνεται συνήθως από φορτηγό παλετών μέσω ράμπας και ως εκ τούτου ο πελάτης δε χρειάζεται να δεσμεύσει περονοφόρο ανυψωτικό όχημα και οδηγό για αυτή τη διαδικασία.

Περισσότερα σχετικά με τους Ανατροπείς παλετών FS DC

 • Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μπουτόν ελέγχου αλλά ο πλήρης αυτοματισμός είναι προαιρετικός, αν χρειαστεί.
 • Ο ανατροπέας FS DC είναι πολύ στιβαρής κατασκευής και διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτικό φινίρισμα διπλής στρώσης από ειδικό αστάρι ψευδαργύρου και άκαμπτη εποξεική τελική επίστρωση.
 • Η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει με φορτία από 600mm έως 2 μέτρα με αντοχή βάρους 2000kgs.

Ανατροπέας Παλετών DD 1.25

φορτία έως και 1250kg

Ο ανατροπέας DD1.25 είναι το ελαφρύ μηχάνημα της Premier που χειρίζεται φορτία έως και 1250kg. Επομένως, είναι πιο κατάλληλο για χρήση μικρότερου όγκου.

Ο DD1.25 έχει μικρότερο χώρο λειτουργίας από τους υπόλοιπους ανατροπείς της σειράς της Premier, οπότε αν ο χώρος είναι περιορισμένος στην αποθήκη, τότε αυτό είναι το ιδανικό μηχάνημα για εσάς.

Μπορεί να φορτώνεται με περονοφόρο ανυψωτικό όχημα ή με χειροκίνητο ανυψωτικό όχημα. Στη δεύτερη περίπτωση παρέχεται και ράμπα καθώς οι τράπεζες ανοίγουν στα 100mm πάνω από την επιφάνεια του εδάφους. .

Δυνατότητα χειρισμού ευρέος φάσματος τύπων φορτίου – κιβώτια, γυαλί, χαρτί, σακούλες και ο DD1.25 μπορεί να δεχτεί μεγέθη παλέτας έως και τετραγώνου 1220mm.

Οι Εναλλάκτες Παλετών μας

Ο Εναλλάκτης Παλετών παρέχει πλήρως λυσιχερή εναλλαγή παλετών και η Premier πραγματοποιεί συνεχείς βελτιώσεις στο σύστημα αυτό τα τελευταία 10 χρόνια ώστε να το κάνει την ευέλικτη μονάδα που είναι σήμερα. Είναι ιδανικό για την εξάλειψη του χειρωνακτικού χειρισμού.

Περισσότερα για τους Εναλλάκτες Παλετών μας

 • Μπορούν να χειρίζονται φορτία ύψους έως 2050mm, βάρους έως 1500kgs.
 • Προστατευτικές διατάξεις επιδαπέδιας στερέωσης με φωτοκύτταρα στην πρόσοψη.
 • Χειρίζεται όλες τις παλέτες συμβατικών μεγεθών.
 • Για πλήρη αποφυγή του χειρωνακτικού χειρισμού, δύο φορτωτές παλετών μπορούν να τοποθετηθούν στο πλευρό του Εναλλάκτη Παλετών.

1

2

3

4

5

6

Μετάβαση στο περιεχόμενο