Αρπάγες λαμαρίνας και δοκαριών

Αρπάγες λαμαρίνας και δοκαριών

Η εταιρεία ΙnterProduct εξειδικεύεται για περισσότερο από 40 χρόνια στην παραγωγή ασφαλών αρπαγών ανύψωσης.Οι αρπάγες παράγονται στο Ede, στην Ολλανδία. Άλλοι κλάδοι της εταιρείας, όπως η ανάπτυξη, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ για την Ευρώπη έχουν έδρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Η InterProduct πωλεί τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο και έχει πολλές γνωστές εταιρείες διεθνώς ως τακτικούς πελάτες.

Μέσω της μεγάλης έμφασης στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια, η εταιρεία IP έχει καταστεί ηγέτης στην αγορά της Ευρώπης και επίσης έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Οι αρπάγες ασφαλούς ανύψωσης της ΙΡ έχουν εφαρμογή είτε κατά την κατακόρυφη είτε κατά την οριζόντια μεταφορά των εμπορευμάτων που είναι συχνά βαριά και / ή ακριβά, όπως: μεταλλικά φύλλα, δοκάρια, σωλήνες, κλπ. σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως: η ναυπηγική, η αεροναυπηγική και η βιομηχανία μεταποίησης μετάλλου.

Πως ξεχωρίζουν οι αρπαγες ασφαλούς ανύψωσης της IP:

  • από την υψηλή ποιότητα
  • από την 10ετη εγγύηση καλής λειτουργίας
  • από την μέγιστη (εγγυημένη) ασφάλεια
  • από το (μικρό) βάρος τους
  • από την εργονομία τους (ευχρηστία)

Δεκαετής εγγύηση για τις Αρπάγες ανύψωσης IP

  • Δεσμευόμαστε για δέκα χρόνια.
  • Η IP είναι η μοναδική εταιρία διεθνώς που προσφέρει μια τέτοιου είδους εγγύηση στους πελάτες της.
  • Η ασφάλεια που παρέχουν οι αρπάγες ανύψωσης IP προσφέρεται σήμερα και με μια εξαίρετη 10ετη εγγύηση καλής λειτουργίας και παροχής ανταλλακτικών.

Μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Οπουδήποτε η πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια οι αρπάγες ανύψωσης IP είναι παρούσες. Εδώ και 30 χρόνια οι ανυψωτικές αρπάγες IP αποδεικνύουν σε διεθνές επίπεδο ότι προσφέρουν ανά πάσα στιγμή τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Με τη δεκαετή εγγύηση, η ασφάλεια συνδυάζεται με την πλήρη διασφάλιση της αξιοπιστίας της κάθε αρπάγης χωριστά.

Όροι της εγγύησης
Η δεκαετής εγγύηση ισχύει για όλες τις κανονικές αρπάγες ασφαλούς ανύψωσης ανεξαρτήτως τύπου.

Προϊόντα

ασφαλείς αρπάγες ανύψωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο