Συγκράτηση με αλυσίδες

Συγκράτηση με αλυσίδες

Η ασφάλιση του φορτίου και τα εξειδικευμένα μέσα συγκράτησης είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή μεταφορά αγαθών είτε πρόκειται για οδική, σιδηροδρομική ή θαλάσσια μεταφορά.

Οι εξωτερικές δυνάμεις που ασκούνται στο φορτίο από την πέδηση, την επιτάχυνση ή τις στροφές έχουν δραματική επίδραση στον τρόπο συγκράτησης του φορτίου.

Η μορφολογία, το μέγεθος και ο τύπος του φορτίου επηρεάζουν τις δυνάμεις που μπορεί να αναπτυχθούν κατά τη μεταφορά και κατά συνέπεια προσδιορίζουν την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου ασφάλισης και την επιλογή των προσφυέστερων μέσων πρόσδεσης.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρει η ΣΠΑΝΕΛΑΣ σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς το σκοπό με μεγάλη επιτυχία.

Τα συστήματα πρόσδεσης αλυσίδων διατίθενται σε ποιότητες κράματος G8, G10 και G12.

ICE GRADE 120

Το ισχυρότερο διεθνώς σύστημα ασφάλισης φορτίων με αλυσίδα

Εώς 60% περισσότερη Ικανότητα Συγκράτησης από την Grade 80

13 έτη μετά την επιτυχή έναρξη του προγράμματος VIP Grade 10, η RUD δημιούργησε ένα ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ τεχνολογικής εξέλιξης στην ασφάλιση φορτίων με αλυσίδα.

Η RUD είναι ο πρώτος κατασκευαστής διεθνώς που επέτυχε και αδειοδοτήθηκε να παράγει αλυσίδα σε ποιότητα κράματος Grade 12.

Σε σύγκριση με την αλυσίδα κράματος Grade 8, το κράμα Grade 12 επιτυγχάνει τιμές θραύσης (breaking force) έως 60 % μεγαλύτερες για το ίδιο μέγεθος κρίκου, ενώ το ίδιον βάρος μειώνεται κατά 30%.

VIP GRADE 100

Πανίσχυρο σύστημα ασφάλισης φορτίων με αλυσίδα VIP Grade 10

Μέχρι την εμφάνιση του συστήματος ICE120 το σύστημα ασφάλισης φορτίων με αλυσίδα VIP RUD Grade 10 ήταν το καλύτερο διεθνώς σύστημα ασφάλισης φορτίου με αλυσίδα.

Προσφέρει ύψιστη ασφάλεια, μεγάλη αντοχή στη φθορά, παρατεταμένο χρόνο ζωής.

Λεβιέδες με καστάνια VAN BEEST

Σύστημα πρόσδεσης με αλυσίδα σε κράμα Grade 8

Τα συστήματα Grade 8 αποτελούνται από 2 ανεξάρτητα μέρη: τον τανυστήρα και την αλυσίδα με γάντζους.

* Παρέχονται πιστοποιητικά βάσει ΕΝ12195.

Συγκράτηση με αλυσίδες

Ειδικά χαρακτηριστικά ICE120 και VIP Grade 10

  • Τα συστήματα ICE120 και VIP Grade 10 αποτελούν ενιαία προαρμολογημένα σύνολα ασφάλισης φορτίων για τα οποία παρέχεται συνολική πιστοποίηση βάσει ΕΝ12195.
  • Συνοδεύονται από ανεξάρτητη καλίμπρα σήμανσης-επανελέγχου.
  • Εναρμονισμένα με το ΕΝ12195 και Γερμανικό Κανονισμό VDI-Richtlinie 2701
  • Αποδεκτά από Ασφαλιστικές εταιρείες
Μετάβαση στο περιεχόμενο