Σχετικά με Εμάς

Spanelas


Η SPANELAS, από την ίδρυσή της το 1979, δραστηριοποιείται με συνέπεια στον χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού και των συστημάτων ανύψωσης. Eιδικεύτηκε στην ανύψωση και πρόσδεση φορτίων με πολυεστερικούς ιμάντες ως πρωτοπόρος στο χώρο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλα μέσα ανύψωσης.

Η SPANELAS έχει μία συνεχή ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά που οφείλεται στην προσήλωσή της να παρέχει προϊόντα έγκυρων ευρωπαϊκών οίκων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας και στην δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της υπεύθυνα, έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής αιχμής τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την ανύψωση, πρόσδεση, διακίνηση και αποθήκευση πάσης φύσεως φορτίων.

Η SPANELAS βελτιώνει διαρκώς την υποδομή και οργάνωσή της ώστε να ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις της καινούργιας χιλιετίας.

Η χρήση των προϊόντων SPANELAS έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, την επίτευξη οικονομίας κλίμακας και τη διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας σε υψηλό επίπεδο.

Τα προϊόντα της SPANELAS παράγονται σύμφωνα με τα τελευταία εν ισχύι Πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΝ) και διασφάλιση ποιότητας κατασκευής ISO 9001:2015 (TUV CERT).

Η πολύτιμη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες της, προμηθευτές και συνεργάτες είναι η εγγύηση για τη διατήρηση της πρωτοπορίας στον κλάδο.

Η βιομηχανία, οι κατασκευές, η ναυτιλία, οι εταιρείες μεταφορών και αποθήκευσης και οι εμπορικοί συνεργάτες μας εκτιμούν την προσπάθεια μας στην λύση προβλημάτων έχοντας βρει έναν πρωτοπόρο στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων συνεργάτη.

Η επιτυχία μας βασίζεται σε μια ομάδα από ικανούς και προσανατολισμένους στην απόδοση εργαζόμενους. Πάνω από όλα, ο στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας ιδανικά, ευφυή και πρακτικά προϊόντα.

Η Spanelas σε συνεργασία με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού προσφέρει κορυφαία και πιστοποιημένα προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας ακόμα και στις πιο απαιτητικές στις εφαρμογές ανύψωσης.

Η μεταφορά των φορτίων είναι ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν γίνει με τον σωστό τρόπο και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά. Τα φορτία που μεταφέρονται, οι τρόποι αλλά και οι επιφάνειες πάνω στις οποίες μεταφέρονται αυτά, μπορούν να είναι τόσο διαφορετικά που οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι. Για αυτό και οι διαθέσιμες λύσεις που προσφέρονται είναι πολλές και μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να συνδυαστούν, ώστε να καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις.

Η έννοια της υγιεινής στη σύγχρονη βιομηχανία, διαδραματίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο, καθώς συμβάλει στην πρόληψη των ατυχημάτων και την αύξηση της αποδοτικότητας. Η Spanelas σε συνεργασία με τον οίκο New Pig Ολλανδίας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για έναν χώρο εργασίας, καθαρό, ασφαλή και παραγωγικό.

Η ασφαλής εργασία σε ύψος απαιτεί αφενός πιστοποιημένα και ποιοτικά υλικά ατομικής προστασίας, καθώς και τεχνογνωσία και εμπειρία στο σχεδιασμό των συστημάτων προστασίας από πτώση. Η Spanelas σε συνεργασία με τον οίκο TRACTEL Γαλλίας, είναι σε θέση να προβεί σε μελέτη και εγκατάσταση ποιοτικών και αποτελεσματικών εφαρμογών προστασίας από πτώση.

Η ορθή διαχείριση της αποθήκης καθώς και η ασφαλής διακίνηση του φορτίου εξασφαλίζει την παράδοση των σωστών προϊόντων στο σωστό χρόνο. Η ενοποίηση των παραγγελιών και η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων υπάγονται επίσης σε εργασίες αποθήκευσης οι οποίες απαιτούν σχεδιασμό. Η Spanelas σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το χρόνο διαχείρισης και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της αποθήκης σας. Συνέπεια της εργονομικής διαχείρισης είναι το οικονομικό πλεονέκτημα καθώς και η μεγιστοποίηση της εκμετάλλευσης του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Πιστοποίηση


Τα προϊόντα παρέχονται με πιστοποίηση βάσει

  • EC Πιστοποιητικό   Καταλληλότητας  (Declaration of Conformity) σύμφωνα με το παράρτημα IIA της Οδηγίας Μηχανών 2006/42/EK
  • Πιστοποιητικό Ελέγχου σύμφωνα με το Εγχειρίδιο ποιότητας της εταιρείας μας βάσει ISO 9001:2015 και Ευρωπαϊκών Κανονισμών EN 1492-1/2:2000 και ΕΝ 818-2.
  • Πιστοποιητικό του Κατασκευαστή για Εφελκυσμό (δυναμικό και στατικό φορτίο) βάσει ισχυόντων Ευρωπαϊκών Κανονισμών (ΕΝ).
  • Πιστοποιητικό Α΄ ύλης.
  • Εγγύηση Καλής Λειτουργίας (Warranty)

Ανάλογα με το προϊόν, και κατόπιν ζητήσεως, μπορούν να παρασχεθούν με επιπλέον έξοδα πιστοποιητικά ελέγχου υπό την επίβλεψη όλων των επισήμων οργανισμών ταξινόμησης και πιστοποίησης: Lloyd’s, Det Norske Veritas, British Standards Bureau, Germanischer Lloyd’s.

ISO 45001 GR

Υπηρεσίες


icon

Περιοδικός επανέλεγχος υλικού

Η SPANELAS παρέχει για κάθε προϊόν αναλυτική καρτέλα περιοδικής παρακολούθησης. Σύμφωνα με την Οδηγία...

icon

Εγκατάσταση και επιθεώρηση νημάτων ζωής

Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας σχετικά με το σχεδιασμό συστημάτων προστασίας από πτώση.

icon

Εγκατάσταση και εκπαίδευση χρήσης ανυψωτικού εξοπλισμού

Παρέχουμε ολοκληρωμένη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ανύψωσης...

icon

Εκπαίδευση και διοργάνωση σεμιναρίων

H SPANELAS διοργανώνει Σεμινάρια Εκπαίδευσης Χειριστών από έμπειρους εκπαιδευτές με πολύχρονη πρακτική εμπειρία...

icon

Ηλεκτρονική καταγραφή υλικών

Μέσω του EPIS δημιουργείται μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, η οποία έχει καταγεγραμμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία σήμανσης...

icon

Βελτιστοποίηση φορτώσεων

Η SPANELAS προβαίνει στην ανάλυση των δεδομένων φόρτωσης (ειδικών αναγκών, προϊόντων, διατάξεων). Πραγματοποίηση μελέτης ...

icon

Μελέτη ανύψωσης

Εύρεση κατάλληλων Ανυψωτικών Μέσων και Διατάξεων με κριτήρια την ασφάλεια, εργονομία, σχέση ποιότητας-τιμής, διάρκεια ζωής υλικών...

icon

Πιστοποιημένο κέντρο ελέγχου & υπηρεσιών

Η ΣΠΑΝΕΛΑΣ Α.Ε. είναι πιστοποιημένος συνεργάτης για τις διαδικασίες του επανελέγχου καθώς και της επισκευής...

Μετάβαση στο περιεχόμενο