Πατίνια

Πατίνια

Τα πατίνια μεταφοράς φορτίου λόγω της ανώτερης τεχνολογίας που χρησιμοποιούν ,προσφέρουν ευκολία στη χρήση καθώς και ασφαλή διαχείριση βαρέων φορτίων. Τα μηχανήματα που κινούν τα πατίνια μπορούν να μετακινηθούν με ελάχιστη δύναμη και ώθηση, καθώς το χαμηλό προφίλ τους διατηρεί το φορτίο κοντά στο έδαφος. Εξοπλίζονται με τροχούς πολυουρεθάνης για να αποφευχθεί η ζημιά και τα σημάδια σε ευαίσθητο έδαφος.

Pfaff-Silberblau

λύσεις για την ανύψωση και διακίνηση υλικών

Κάθε φορά που η δύναμη του ανθρώπου δεν αρκεί για να ανυψώσει ή να μετατοπίσει διάφορα φορτία, έρχεται η Pfaff-Silberblau . Φροντίζει για τις σωστές κινήσεις με επαγγελματική τεχνική, πιστοποιημένή ασφάλεια και ευφυείς λύσεις συστημάτων, σε όλο τον κόσμο για πάνω από 140 χρόνια.

Η Pfaff-silberblau έχει την βάση της στη Γερμανία και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσει και παράγει μοντέρνα προϊόντα και λύσεις με ένα συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων: ανύψωσης και διακίνησης υλικών, σιδηροδρομικών και οδικών υλικών, υλικών σταδίου (για συναυλίες κλπ) και εξατομικευμένες λύσεις για διαφορετικούς κλάδους.

Mερικά από τα υλικά την εταιρείας Pfaff που προσφέρουν λύσεις για την ανύψωση και διακίνηση υλικών παρουσιάζονται παρακάτω:

 • Παλετοφόρα: Απλά, Ηλεκτρικά, Ανυψωτικά
 • Πατίνια: Τιμονιέρα, Συνδεδεμένα Πίσω Πατίνια
 • Γρύλοι: Μηχανικοί, Υδραυλικοί
 •  Αναβατόρια: Κινητά, Σταθερά
 •  Stacker: Χειροκίνητα, Ημι-ηλεκτρικά, Ηλεκτρικά

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας Pfaff, επικοινωνήστε μαζί μας.

Jung Hebe- und Transporttechnik

πατίνια μεταφοράς φορτίων

Από το 1972, η εταιρεία Jung Hebe- und Transporttechnik δραστηριοποιείται στην κατασκευή υλικών ανύψωσης και μεταφοράς φορτίων και ειδικά σε υλικά βαρέως τύπου. Το “Made in Jung” είναι συνώνυμο με την ποιότητα, η οποία διανέμεται σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου μεταπωλητών.

Με εμπειρία άνω των 30 ετών, η πολιτική της εταιρείας είναι να αναπτύσσει συνεχώς τα προϊόντα της και να μελετά νέες λύσεις για κάθε είδους εφαρμογή. Οι μελέτες ακολουθούνται από κατασκευή με χρήση της τελευταία λέξης της τεχνολογίας, μέσω της οποίας τα υλικά που παράγονται είναι άριστης ποιότητας. Μετά την παραγωγή, πριν το στάδιο αποστολής των υλικών, πάντα γίνεται και ο προκαθορισμένος έλεγχος αντοχής.

OX Worldwide

αυτοκινούμενα πατίνια

Η OX Worldwide, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει αυτοκινούμενα πατίνια από 30 έως 200 τόνους για να λύσει κάθε πρόβλημα στη μεταφορά φορτίων σε βιομηχανικούς χώρους.

Αυτά τα χαμηλού ύψους αυτοκινούμενα πατίνια, προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων από μόλις 260mm έως 450mm, ικανά να κάνουν μια ολοκληρωμένη περιστροφή 360 μοιρών και είναι απόλυτα αποτελεσματικά στη μεταφορά φορτίου. Τα πατίνια λειτουργούν με 3-φασική παροχή ρεύματος αλλά υπάρχει και η επιλογή για ανύψωση με υδραυλικό κύλινδρο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μεγάλη ευκινησία – ευελιξία σε μικρούς χώρους
 • Κατάλληλα για σκληρές, σκονισμένες και ανισόπεδες επιφάνειες
 • Τηλεχειριζόμενα – εύκολα και κατανοητά στη χρήση και οδήγηση
 •  Μειωμένη και οικονομική συντήρηση

Διαθέσιμοι 2 τύποι πατινιών

 • OX-ST πατίνι 3-φασικής παροχής
 • OX–TBC πατίνι 3-φασικής παροχής, μπαταρίας και υδραυλικού κυλίνδρου
 • OX-CT/CTS: Πίσω πατίνια
Μετάβαση στο περιεχόμενο