Αρτάνη Ανύψωσης με Ιμάντες

Αρτάνη με ατέρμονες ιμάντες

Αν έχετε σταθερά σημεία ανάρτησης για την ανύψωση φορτίων σας, η επιλογή του υλικού ανύψωσης είναι ένα εύκολο θέμα: μια αρτάνη από ατέρμονους ιμάντες μπορεί να προσαρμοστεί με μικρή προσπάθεια σε όλες τις καταστάσεις.

Ο απόλυτος έλεγχος του φορτίου σας

Δείτε τα πλεονεκτήματα

    • Καλά Ασφαλισμένα

Για τον λόγο αυτό, όταν πρόκειται για ατέρμονους ιμάντες, η SpanSet συνδυάζει τα υφασμένα υλικά της με υψηλής ποιότητας σφυρήλατα μεταλλικά μέρη. Οι σύνδεσμοι υψηλής αντοχής έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με το DIN EN 1677 και να συμμορφώνονται με την Κλάση Ποιότητας Κράματος 8. Στον σύνδεσμο, ο ιμάντας υποστηρίζει το φορτίο σε όλο του το πλάτος, αποκλείοντας έτσι κάποια επικίνδυνη σημειακή υπερφόρτωση. Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει πολύ υψηλή ανυψωτική ικανότητα, έως 63 Τ.

    • Γάντζοι με ασφάλεια

Οι γάντζοι για τις αρτάνες είναι σφυρηλατημένοι από υψηλής ποιότητας χάλυβα. Το κράμα που χρησιμοποιείται είναι άκρως ανθεκτικό και επιτρέπει μικρή κατασκευή γάντζου με μέγιστο άνοιγμα λαιμού. Αυτό καθιστά την εισαγωγή του γάντζου σε σημεία ανάρτησης εξαιρετικά εύκολη.

    • Εύκολη αντικατάσταση

Εάν κάποια μέρη υποστούν φθορά, δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε ολόκληρη την αρτάνη. Χάρη στο δοκιμασμένο σύστημα συναρμολόγησης, μπορεί να αντικατασταθεί κάθε υλικό ξεχωριστά, είτε αυτό είναι ο ατέρμονος ιμάντας, είτε ο σύνδεσμος είτε ο γάντζος. Αυτό εξοικονομεί κόστος υλικών και σας επιτρέπει να εργάζονται με πλήρη ασφάλεια ανά πάσα στιγμή. Και η τήρηση των καρτελών της αρτάνης σας είναι ακόμη πιο εύκολη με το αναμεταδότη RFID για το EPIS που είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

    • Αξιόπιστα προστατευμένα

Για να έχουν αυξημένη διάρκειας ζωής, όλα τα μοντέλα των ατέρμονων ιμάντων της SpanSet καλύπτονται με ένα πρόσθετο προστατευτικό μανίκι, το οποίο είναι χρωματισμένο ανάλογα με την ανυψωτική ικανότητα, σύμφωνα με το DIN EN, είναι ραμμένο και ταυτόχρονα αυξάνει την αντίσταση κατά της τριβής, ενώ την ίδια στιγμή βελτιώνει τον χειρισμό, καθώς κάνει τον ιμάντα πιο συμπαγή.

Αρτάνη 1 σκέλους με ατέρμονο ιμάντα

έως 30 Τ ανυψωτικής ικανότητας

Αρτάνη 2 σκελών με ατέρμονους ιμάντες

έως 42 Τ ανυψωτικής ικανότητας

Αρτάνη 4 σκελών με ατέρμονους ιμάντες

έως 63 Τ ανυψωτικής ικανότητας

*Για ατέρμονους βαρέως φορτίου άνω των 10 Τ χρησιμοποιείται ο σύνδεσμος ΚΕ αντί του ΚΚ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο