Κενό αέρος Manibo

Κενό αέρος

Manibo

H MANIBO s.r.l. κατέχει μια πολύ καταξιωμένη θέση στον τομέα της βιομηχανικής διαχείρισης υλικών και τώρα είναι σημείο αναφοράς για πολλές κορυφαίες εταιρείες, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός προϊόντων που κατασκευάστηκαν για να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των συγκεκριμένων πελατών, , αυξάνεται καθημερινά με την ανάπτυξη και το αυξανόμενο μερίδιο αγοράς της εταιρείας. Εκτός από την παροχή λύσεων για εφαρμογή σε συνηθισμένους χώρους εργασίας, η MANIBO δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επίλυση προβλημάτων χειρισμού υλικών σε βιομηχανίες τροφίμων και χημικών προϊόντων ή σε περιβάλλοντα ATEX. Ο οργανισμός της MANIBO, ακολουθώντας την ανάγκη να λειτουργεί πάντα πιο γρήγορα, μπορεί να εγγυηθεί λύσεις και παράδοση πάντα την κατάλληλη στιγμή.

Εξοπλισμός κενού αέρος

για ανύψωση και διαχείριση φορτίων

Οι πνευματικοί χειριστές έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε βιομηχανικό χώρο για τη διαχείριση κάθε φορτίου. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, είναι δυνατή η ανύψωση υλικών, η περιστροφή, καθώς και η ελεγχόμενη κλίση τους. Η MANIBO κατασκευάζει βιομηχανικούς χειριστές σε εννέα διαφορετικά μεγέθη:

  • Ανυψωτική ικανότητα: από 100 έως 600 kg
  • Εύρος – ακτίνα εργασίας: από 2 έως 4,3 m
  • Κάθετη διαδρομή: από 800 έως 2400 mm

Κάθε χειριστής MANIBO διαθέτει ειδικό εξάρτημα χειρισμού, παραμετροποιημένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Το εξάρτημα χειρισμού συνδέεται με τον βραχίονα του βιομηχανικού χειριστή μέσω περιστρεφόμενης άρθρωσης με 7 εσωτερικές διόδους αέρα, που επιτρέπουν την περιστροφή 360 ° συνεχώς γύρω από τον κατακόρυφο άξονα.

Οι βιομηχανικοί χειριστές MANIBO μπορούν να συνδυαστούν με πακτωμένη στο έδαφος γερανοκολώνα, με κινητή ( μεταφερόμενη από παλετοφόρο) γερανοκολώνα ή ακόμα και να προσαρμοστούν σε γερανογέφυρα με το αντίστοιχο πνευματικό ή χειροκίνητο φορείο.

Πνευματικοί αναρτήρες υλικών

Οι πνευματικοί αναρτήρες MANIBO χρησιμοποιούνται κυρίως για γρήγορη και συχνή διαχείριση φορτίων σε γραμμές παραγωγής, για φόρτωση και εκφόρτωση εργαλείων και για τη συναρμολόγηση μηχανικών εξαρτημάτων. Χάρη στη δυνατότητα μετακίνησης φορτίων “χωρίς βάρος”, η παρουσία του εξοπλισμού στις γραμμές παραγωγής είναι απαραίτητη.

Οι πνευματικοί αναρτήρες MANIBO διατίθενται με χωρητικότητα έως 150 kg και ακτίνα εργασίας έως 3 m. Με την αναρτώμενη έκδοση, σε συνδυασμό με μια γερανοκολώνα ή γερανογέφυρα – με σπρωχτό φορείο είναι επίσης δυνατό να αυξηθεί η περιοχή εργασίας. Η χρήσιμη κατακόρυφη διαδρομή μπορεί να κυμαίνεται από 1,5 έως 2 m.

Η εκτέλεση της στήλης και οι δύο βραχίονες μπορούν να περιστραφούν 360 ° συνεχώς χάρη σε περιστρεφόμενο σύνδεσμο με εσωτερικές διόδους αέρα.

Η MANIBO μπορεί να παρέχει πνευματικούς αναρτήρες για βιομηχανίες τροφίμων καθώς και εξοπλισμό κατάλληλο για λειτουργία σε διαβαθμισμένες ζώνες ATEX.

Εξοπλισμοί πλήρως κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο