Πρόσδεση μιας χρήσης

Πρόσδεση μιας χρήσης

EasyLashtex

To τσέρκι EasyLashtex είναι υφασμένο από ίνες Πολυαιθυλενίου υψηλής αντοχής και είναι σχεδιασμένο για την μεγαλύτερη ικανότητα πρόσδεσης κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφάλιση φορτίου ή για πακετάρισμα παλετοποιημένων φορτίων. Χάρη στον τρόπο ύφανσης και την θερμική επεξεργασία, είναι ανθεκτικά όσο και τα μεταλλικά τσέρκια αλλά είναι πολύ πιο ελαφριά.

EasyLashtex

η ιδανική εναλλακτική στο μεταλλικό τσέρκι

600-600

Xρησιμοποιώντας αυτό το τσέρκι είναι πιο βολικό και πιο ασφαλές από το αντίστοιχο μεταλλικό επειδή όταν ασφαλίζουμε ή απελευθερώνουμε με το μεταλλικό τσέρκι υπάρχει πιθανότητα σοβαρού ατυχήματος από τις κοφτερές άκρες ή από απότομο χτύπημα του τσερκιού προς το μέρος μας. Με το τσέρκι πολυαιθυλενίου δεν δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα που έχει αυτό το τσέρκι: από τη στιγμή που δεν έχουν τις κοφτερές γωνίας που έχει το μεταλλικό τσέρκι, δεν τραυματίζουν το φορτίο. Οι φθορές που προέρχονται από απότομες κινήσεις κατά την διάρκεια της μεταφοράς ελαχιστοποιούνται με το υφασμένο τσέρκι.Το EasyLashtex είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες και έτσι μειώνεται το κόστος από πιθανό τραυματισμό του φορτίου.

Η δοκιμασμένη από την SpanSet τεχνολογία υφασμένου τσερκιού εγγυάται την καλύτερη ποιότητα. Επιπλέον, το υφασμένο τσέρκι είναι πολύ ανθεκτικό στην θερμότητα χάρη στην θερμική επεξεργασια που δέχεται κατά την παραγωγή του. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: ενώ πολλές φορές το μεταλλικό τσέρκι αφήνει σημάδια σκουριάς στο φορτίο, το υφασμένο τσέρκι δεν διαβρώνεται.

EasyLashtex

δυνάμεις προέντασης μέχρι 7.500daN

Το EasyLashtex παράγεται σε πλάτος από 16 μέχρι 50mm. Με τους κατάλληλους συνδέσμους και χάρη στην μεγάλη αντοχή της πλεκτής σύνθεσης του EasyLashtex, είναι δυνατόν να φτάσουμε σε δυνάμεις προέντασης μέχρι 7.500daN. Για να βρείτε την κατάλληλη τσερκομηχανή, διαβάστε εδώ.

Κωδ.
Τύπος

Πάχος τσερκιού (mm)

Πλάτος τσερκιού (mm)

Αντοχή τσερκιού (daN)

Αντοχή συστήματος σε περιμετρική πρόσδεση (daN)
Με
πόρπη

Ποσότητα πακέτου

Βάρος πακέτου (kg)

Μήκος ανά ρόλλο/σάκο (m)
 

* Αυτό το υλικό δεν συμμορφώνεται με την Οδηγία Σιδηροδρόμων ΒΝ918 090
Υπάρχει δυνατότητα και άλλων μοντέλων κατόπιν ζήτησης.

Ο απόλυτος έλεγχος του φορτίου σας

όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

 • Υψηλή αντοχή, χαμηλό βάρος: η ιδανική εναλλακτική στο μεταλλικό τσέρκι.
 • Εύκολο στον χειρισμό
 • Συμμορφώνεται με την Οδηγία Σιδηροδρόμων ΒΝ918 090: δοκιμασμένη ποιότητα.
 • Η αντοχή είναι καθαρά τυπωμένη στο υλικό και αυτό βοηθάει στην αποφυγή λαθών κατά την εργασία.
 • Κατάλληλο για την μεταφορά με container, πλοία και τραίνα.
 • Ελάχιστες πιθανότητες τραυματισμού
 • Προστατεύει ευαίσθητα υλικά από καταστροφή
 • Παντός καιρού, δεν διαβρώνεται
 • Το τσέρκι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Πόρπες EasyLash

χρησιμοποιήσετε το EasyLashtex στο μέγιστο

  • Απλά Δυνατό

Για να έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το EasyLashtex στο μέγιστο, χρειάζεστε τις πόρπες EasyLash, των οποίων το μέγεθος, η επιφάνεια και το υλικό είναι προσεκτικά επιλεγμένα για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί η μέγιστη προένταση.

Οι πόρπες EasyLash είναι κατασκευασμένες από μια μοναδική, ανθεκτική ράβδο. Ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει κάποια ραφή ή τραχεία επιφάνεια η οποία να μπορεί να καταστρέψει το τσέρκι. Η επιφάνεια είναι επιφωσφατομένη ή γαλβανισμένη, άρα και αντιδιαβρωτικές. Αυτή η επεξεργασία της επιφάνειας είναι απαραίτητη για την επίτευξηυψηλών τιμών τριβής του τσερκιού στην πόρπη, για την ασφαλέστερη πρόσδεση.

  • Υψηλή Αντοχή

Για κάποια συστήματα χρειάζονται τετράγωνες πόρπες. Αποτελούνται από διαμορφωμένα, και κολλημένα κομμάτια στρογγυλού μετάλλου ή είναι πρεσαριστά κομμένα από μεταλλικά φύλλα και προσφέρουν την ιδανική τοποθέτηση του τσερκιού. Χρησιμοποιώντας αυτού του σχήματος τις πόρπες, μπορείτε να φτάσετε σε μεγαλύτερα επίπεδα προέντασης από ότι με τις απλές πόρπες. Χάρη στην επεξεργασία της επιφάνειας, οι τετράγωνες πόρπες είναι επιπλέον προστατευμένες από διάβρωση και για παντός καιρού χρήση.

BC 16

BC 13

BC 14

porph bc 3

BC 15

BC 4 / BC 7 / BC 12

porph bc 5

BC 10 (8t)

Ιμάντες μονόδρομης χρήσης

ασφάλεια με οικονομία

 • Οικονομικοί επίπεδοι ιμάντες με θηλιές ή ατέρμονοι για μονόδρομη χρήση.
 • Σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο DIN 60005 ή το Ευρωπαικό πρότυπο ΕΝ 1492-1.
 • Συντελεστής ασφαλείας 5:1 ή 7:1
 • Πινακίδα σήμανση βάσει προτύπου

Ασφάλεια με οικονομία

Οι επίπεδοι ιμάντες μονόδρομης χρήσης χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή προιόντων. Ο ιμάντας παραμένει αναρτημένος στο φορτίο/δέμα και χρησιμοποιείται κατά την παραλαβή για την εκφόρτωση στον τελικό προορισμό όπου και απορρίπτονται. Δεν προορίζονται για επαναλαμβανόμενη χρήση.

Πλεονέκτημα: οι ιμάντες μονόδρομης χρήσης κοστολογούνται σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με τους ιμάντες πολλαπλής χρήσης.

Για να διαφοροποιούνται από τους κανονικούς ιμάντες πολλαπλής χρήσης κατασκευάζονται σε μη τυποποιημένο χρώμα, όπως λευκό ή μαύρο. Η πινακίδα σήμανσης φέρει επισήμανση με τον συντελεστή ασφαλείας 5:1 ή 7:1 και τον χαρακτηρισμό «μονόδρομης χρήσης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο