Μετρητές αντοχής αγκυρίων πάκτωσης

Tractel

Μετρητές αντοχής αγκυρίων πάκτωσης

H εταιρεία TRACTEL® ιδρύθηκε το 1941. Η πρώτη επιτυχία ήρθε όταν απέκτησε άδεια παραγωγής για την κιθάρα TIRFOR®, ένα εργαλείο έλξης και ανύψωσης που λειτουργεί με συρματόσχοινο το οποίο διέρχεται μέσα από τον μηχανισμό. Την εποχή εκείνη, η κιθάρα TIRFOR ® αποτέλεσε ένα επαναστατικό εργαλείο που διευκόλυνε τον χειρισμό διαφόρων ειδών φορτίου. Από τότε, η TRACTEL® συνέχισε την έρευνα και παραγωγή πρωτοπορών υλικών, ανάμεσα σε αυτά το ηλεκτρομηχανικό Tirfor (1975), τους γερανοζυγούς μέχρι 250t (την δεκαετία του ’80) και τα Υλικά Ατομικής Προστασίας (για ασφαλή εργασία σε ύψος, δεκαετία ‘90).

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια και για όλα τα παραπάνω υλικά, καταστούν την TRACTEL® ηγέτη ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής και εξέλιξης παρόμοιων υλικών.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η Tractel περιλαμβάνει:

Dynaplug HF 44

ηλεκτρονικός αισθητήρας

Ηλεκτρονικός αισθητήρας, ειδικά για τη διεξαγωγή δοκιμής στατικής αντοχής στη ρωγμή δομικών αγκυρών και διατάξεων αγκύρωσης.

Ο αισθητήρας συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις και τις συστάσεις του προτύπου EN 795 Sec. 4.3.4 και αριθ. A6 του προσαρτήματος Α του προτύπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο