Μηχανικοί περιοριστές υπερφόρτωσης

Tractel

Μηχανικοί περιοριστές υπερφόρτωσης

H εταιρεία TRACTEL® ιδρύθηκε το 1941. Η πρώτη επιτυχία ήρθε όταν απέκτησε άδεια παραγωγής για την κιθάρα TIRFOR®, ένα εργαλείο έλξης και ανύψωσης που λειτουργεί με συρματόσχοινο το οποίο διέρχεται μέσα από τον μηχανισμό. Την εποχή εκείνη, η κιθάρα TIRFOR ® αποτέλεσε ένα επαναστατικό εργαλείο που διευκόλυνε τον χειρισμό διαφόρων ειδών φορτίου. Από τότε, η TRACTEL® συνέχισε την έρευνα και παραγωγή πρωτοπορών υλικών, ανάμεσα σε αυτά το ηλεκτρομηχανικό Tirfor (1975), τους γερανοζυγούς μέχρι 250t (την δεκαετία του ’80) και τα Υλικά Ατομικής Προστασίας (για ασφαλή εργασία σε ύψος, δεκαετία ‘90).

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια και για όλα τα παραπάνω υλικά, καταστούν την TRACTEL® ηγέτη ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής και εξέλιξης παρόμοιων υλικών.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η Tractel περιλαμβάνει:

Dynasafe ™ HF 05 / A

μηχανικός περιοριστής φορτίου

Μηχανικός περιοριστής φορτίου ο οποίος παράγει ένα σήμα τύπου “όλα ή τίποτα” σε περίπτωση υπέρβασης μιας προγραμματιζόμενης τιμής.

  • Διατίθενται ως εκδόσεις με ένα όριο ή δύο ανεξάρτητα όρια
  • Φορτίο φόρτωσης από 25 daN έως 3200 daN.

Dynasafe ™ HF 05 / B

μηχανικός περιοριστής φορτίου

Μηχανικός περιοριστής φορτίου με μεγάλη ευαισθησία απόκρισης, ο οποίος παράγει ένα σήμα τύπου “όλα ή τίποτα” σε περίπτωση υπέρβασης μιας προγραμματιζόμενης τιμής. Να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την οθόνη HF 85 για τη μέτρηση δυναμικών δυνάμεων.

  • Φορτίο φόρτωσης από 25 daN έως 12000 daN.

Dynasafe ™ HF 31/1/A2

μηχανικός περιοριστής φορτίου

Μηχανικός περιοριστής φορτίου για εγκατάσταση σε χαλύβδινο καλώδιο. Δημιουργεί σήμα τύπου “όλα ή τίποτα” σε περίπτωση υπέρβασης μιας προγραμματιζόμενης τιμής.

  • Έκδοση με δύο ανεξάρτητα όρια.
  • Φορτίο φορτίου από 200 daN έως 3200 daN στο καλώδιο.

Dynasafe ™ HF 32/0 / Α

μηχανικός περιοριστής φορτίου

Μηχανικός περιοριστής φορτίου για εγκατάσταση στο συρματόσχοινο. Δημιουργεί ένα σήμα τύπου “όλα ή τίποτα” σε περίπτωση υπέρβασης μιας προγραμματιζόμενης τιμής.

  • Έκδοση με ένα όριο ή δύο ανεξάρτητα όρια.
  • Φέρουσα ικανότητα από 100 daN έως 1570 daN ανά πτώση.
Μετάβαση στο περιεχόμενο