Δίχτυ ασφαλείας

Δίχτυ ασφαλείας

Huck


H εταιρεία HUCK δραστηριοποιείται στην κατασκευή διχτυών πάνω από 40 χρόνια. Αυτή η εμπειρία, οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται, η οργάνωση της εταιρείας και η λογική του “κάθε νέο πρόβλημα είναι ευκαιρία για μια νέα εφαρμογή”, της δίνουν την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις για όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχει τόσο η επιλογή τυποποιημένων όσο και η επιλογή κατασκευής εξειδικευμένων διχτυών, σε:

  • Δίχτυα Ασφαλείας (προστασία από πτώση, περιορισμός χώρων κλπ)
  • Βιομηχανικά Δίχτυα (ανύψωση και ασφάλιση φορτίου, περιορισμός χώρων, σκίασης κλπ)
  • Δίχτυα για σπορ (για γήπεδα τένις, για εστίες ποδοσφαίρου, για πιστές τους σκι κλπ)
  • Δίχτυα για παιδικές χαρές

Όλα τα δίχτυα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις εκάστοτε νομοθεσίες που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση (π.χ. στα δίχτυα προστασίας από πτώση εφαρμόζεται η οδηγία EN 1263-1) και κύρια υλικά κατασκευής τους είναι το Πολυαιθυλένιο, το Πολυπροπυλένιο, ο Πολυεστέρας και το Πολυαμίδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε πιο δίχτυ ταιριάζει στην εφαρμογή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Leon de Oro


Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Tecnologia Deportiva S.A. έχει ως στόχο την προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών για την υποστήριξη των αναγκών των πελατών σε όλη την Ευρώπη. Έχει υιοθετήσει το πρότυπο ποιότητας ISO 9001: 2000 και της έχει απονεμηθεί το έγκυρο πιστοποιητικό ER Registered Company, αριθ. ER-0167/2001 της AENOR. Αυτό δίνει στην εταιρεία το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σήμα N (AENOR) καθώς και το γερμανικό σήμα GS, και τα δύο από τα οποία έχουν μεγάλο κύρος στην Ευρώπη

Η Deportiva Tecnologia είναι η πρώτη ισπανική εταιρεία που διαθέτει προϊόντα που συμμορφώνονται με το πρότυπο EN1263-1. Μια άλλη επιτυχία για την Deportiva Tecnologia είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που έλαβε το πιστοποιητικό Oeko-Tex Standard 100 για δίκτυα πολυπροπυλενίου υψηλής τεχνολογίας, δείχνοντας ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, είναι υψηλής ποιότητας και επεξεργάζονται με υπεριώδη ακτινοβολία 300 kilolangleys, παρατείνοντας τη ζωή τους σε άμεσο ηλιακό φως. Το πρότυπο OEKO-Tex είναι η κορυφαία οικολογική ετικέτα κλωστοϋφαντουργίας που πιστοποιεί ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν περιέχουν τίποτα επιβλαβή για τον άνθρωπο, τα προϊόντα αυτά είναι πιστοποιημένα για την κατηγορία 1, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα προοριζόμενα για παιδικά παιδιά. Έχοντας πάντα επίγνωση των περιβαλλοντικών ευθυνών, τα προϊόντα που κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο είναι ανακυκλώσιμα. Το Εργαστήριο Ερευνας και Ανάπτυξης εκτελεί μια σειρά δοκιμών σε όλους τους τύπους προϊόντων, τόσο φυσικών όσο και χημικών, και συνεχώς ασχολείται με την έρευνα νέων υλικών και τεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Εφαρμογές

λύσεις για όλες τις περιπτώσεις

Μετάβαση στο περιεχόμενο