Κάγκελα και πασαρέλλες

Κάγκελα και πασαρέλλες

Σύστημα Kee walk

ασφαλές, αντιολισθητικό, επίπεδο επιφάνειας για πρόσβαση σε οροφή

Η εργασία σε οροφές μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, ειδικά σε συνθήκες με νερό ή αέρα. Το σύστημα Kee walk προσφέρει ένα ασφαλές, αντιολισθητικό, επίπεδο επιφάνειας για πρόσβαση σε οροφή. Προσφέρει οριοθετημένη διαδρομή η οποία προστατεύει την επιφάνεια της οροφής από αχρείαστη διέλευση και πιθανή ζημιά.

Εφαρμογή

 • Ιδανικό για χρήση σε επίπεδες, κυλινδρικές και κεκλιμένες οροφές, με το σχεδιασμό του συστήματος να επιτρέπει τη δημιουργία πρόσβασης σε οποιαδήποτε οροφή με κλίση από 00 – 350

Σχεδιασμός και εγκατάσταση

 • Το αρθρωτό σύστημα προσφέρει μια εύκολη εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας προ-συναρμολογημένα τμήματα 1.5m & 3m, ενωμένα με ένα μακρύ ευθύ σύνδεσμο 100mm που εφάπτονται στις ράβδους συγκράτησης. Όλα τα τμήματα έχουν βασικό πλάτος 625mm.
 • Το προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί σε διαμήκη ή εγκάρσια διαμόρφωση για να ταιριάζει με την απαιτούμενη επιφάνεια της οροφής. Στην περίπτωση μιας εγκάρσιας απαίτησης, ο διάδρομος είναι τοποθετημένος σε ένα υποπλαίσιο στερεωμένο στην οροφή. Τα δύο τμήματα συνδέονται μέσω μίας άρθρωσης με αρθρωτά στηρίγματα στο πίσω μέρος του συγκροτήματος. Οι μοναδικοί περιστρεφόμενοι βραχίονες εκκέντρου επιτρέπουν στις μονάδες να προσαρμόζονται εύκολα στη σωστή γωνία, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο διάδρομος είναι επίπεδος. Τα βήματα είναι επίσης προσυναρμολογημένα σε μήκη 1,5 και 3m (5 ‘& 10’). Μπορούν είτε να παραμείνουν ελεύθερα είτε να στερεώνονται στην επένδυση της στέγης και να έχουν ανοιχτό σχεδιασμό για να εξασφαλίζουν την αποστράγγιση του νερού αποτελεσματικά. Τα τυπικά σκαλοπάτια των σκαλοπατιών είναι 225mm (8,85 “). Οι μοναδικοί περιστρεφόμενοι βραχίονες εκκέντρων επιτρέπουν στις μονάδες σκαλοπατιών να προσαρμόζονται εύκολα στη σωστή γωνία, ώστε να διασφαλίζεται η τακτική ανύψωση και μετάβαση.
 • Τα βασικά εξαρτήματα διατίθενται για: -0 ° έως 10 ° | 10 ° έως 15 ° 15 ° έως 25 ° 25 ° έως 35 °

Πιστοποίηση: εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 516 Class1-C (Προκατασκευασμένα εξαρτήματα για στέγες – Εγκαταστάσεις πρόσβασης στην οροφή – Πεζόδρομοι, πέλματα και βήματα). Πυρασφάλεια βαθμολογείται στην κλάση HB του UL94 (εναρμονισμένη με το πρότυπο ISO 9772). Ανθεκτική στην ολίσθηση. Συμμορφώνεται με το BS 4592.

Νομοθεσία: Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει τον εξοπλισμό της σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Το σύστημα Kee Walk® έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με σειρά κανονισμών, όπως: – HSG 33 Υγιεινή & Ασφάλεια στις Κατασκευές Στέγης (Κανονισμοί Σχεδιασμού και Διαχείρισης) Εργασίες Υγείας, Ασφάλειας και Πρόνοιας Κανονισμοί Υγείας Εργασιακός Χώρος , Ασφάλεια και Πρόνοια)

Προστατευτικά κάγκελα

TRACTEL®

Τα προστατευτικά κάγκελα που παρέχονται από την TRACTEL® είναι επίσης συστήματα συγκράτησης πτώσης και αποτελούν μέρος της ομάδας συλλογικών προστατευτικών εργαλείων. Το καθήκον τους είναι η διασφάλιση μιας περιοχής κατά μήκος της άκρης της. Τα αυτοπροστατευτικά κάγκελα  που προσφέρονται από την TRACTEL® μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους ταράτσα. Αποτελείται από οριζόντιες ράβδους και κάθετους ορθοστάτες με ύψος 1,10 μ. κατασκευασμένους από γαλβανισμένο χάλυβα, στα οποία έχουν προστεθεί τσιμεντοειδή μπλοκ για σταθεροποίηση.

Η ράγα προστασίας Tractel® Free-Standing Rail είναι ένα σύστημα συμβατό με όλες τις διαμορφώσεις οροφής της ταράτσας. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε νέες και υπάρχουσες οροφές.

 • είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα.
 • οι στύλοι ευθυγραμμίζονται και τοποθετούνται στην οροφή κάθε 1.50 μ και με ράγες στήριξης 3 μέτρων.
 • μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά μια επιπλέον πλάκα.
 • το σύστημα αυτό αποτελείται από 1.10 m θέσεις στις οποίες τοποθετούνται αντισταθμιστικά σκυροδέματα για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα του συγκροτήματος.
 • η τοποθέτηση δεν απαιτεί καμία διάτρηση του συστήματος στεγανοποίησης της στέγης ή ειδικά εργαλεία.
 • η ιδανική λύση για ομαδική προστασία πτώσης σε ασφαλτοστρωμένες στέγες ή στέγες με σύστημα πολυμερούς σφράγισης.
 • πληροί τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN ISO 14122-3 και της ολλανδικής οδηγίας ARBO 3.16.

Προστατευτικές ράγες EN 14122

Για να βελτιστοποιηθεί το κόστος εγκατάστασης και ο χρόνος συναρμολόγησης, ο αριθμός των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν στο εργοτάξιο μειώνεται στο ελάχιστο. Από αυτή την άποψη, τα κάγκελα και τα τελικά εξαρτήματα είναι συναρμολογημένα και ασφαλισμένα με το πριτσίνωμα. Τα προστατευτικά κάγκελα έχουν καλή ικανότητα αντοχής με την πάροδο του χρόνου και δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο