Μόνιμα νήματα ζωής

Μόνιμα νήματα ζωής

H Spanelas διαθέτει πιστοποιημένα νήματα ζωής του οίκου Tractel Γαλλίας για ασφαλή εργασία σε ύψος, με εργονομικό σχεδιασμό και ποιοτικό εξοπλισμό.

Μονό συρματόσχοινο, μόνιμο νήμα ζωής με αυτόματο φορείο

Travsmart ™

Το νήμα ζωής  Travsmart είναι μια εξέλιξη του Travspring ™. Καλύπτει τις απαιτήσεις του προτύπου EN 795 C.

Αυτή η οριζόντια και μόνιμη γραμμή ζωής μπορεί να προστατεύσει έως και πέντε χρήστες που εργάζονται σε ύψος. Χρησιμοποιείται μαζί με συστήματα συγκράτησης πτώσης και ιμάντες ασφαλείας και εξασφαλίζει την προστασία τους από πτώσεις.

Είναι εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση: δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση ή εργαλεία. Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε όλες τις διαμορφώσεις: κάτω από την οροφή, στον τοίχο, σε κεκλιμένες επιφάνειες, στο έδαφος και με στύλους.

Το καινοτόμο  φορείο επιτρέπει την αυτόματη διέλευση από τις ενδιάμεσες και τις γωνιακές υποστηρίξεις χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη παρέμβαση.

Μόνιμη γραμμή ζωής για κυματοειδή οροφή

Travflex ™ 2

Η γραμμή ζωής travflex ™ 2 είναι σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε εύκαμπτες κυματοειδείς οροφές (χάλυβα ή αλουμίνιο).

Αυτή η εγκατάσταση επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια ειδική επιφάνειαγια κάθε τύπο συστήματος οροφής.

Το νήμα ζωής  travflex ™ 2 είναι πιστοποιημένο CE σύμφωνα με το EN795-C:2012 για έναν χρήστη (νέα αναθεώρηση, εναρμονισμένο πρότυπο οδηγίας 11B) και σύμφωνα με το TS16415: 2013 για χρήση από έναν έως τρεις χρήστες.

Η γραμμή ζωής  travflex ™ 2 διατίθεται σε γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Η γραμμή ζωής travflex ™ 2 ενσωματώνει ορισμένα χαρακτηριστικά της γραμμής ζωής  Travsmart:

  • Ενιαία γραμμή συρματοσχοίνου.
  • Εντατήρας, INRS αποσβεστήρας, δείκτης τάσης.
  • Διπλό φορείο.
  • Αυτόματο πέρασμα πάνω από τα ενδιάμεσα σημεία αγκύρωσης.
  • Βελτιστοποιημένος χρόνος εγκατάστασης.

Μόνιμο νήμα ζωής με διπλό συρματόσχοινο

Travsafe ™

Με το διπλό συρματόσχοινο, το νήμα ζωής travsafe ™ είναι το πιο αποτελεσματικό στην αγορά. Εξασφαλίζει την τέλεια κίνηση του φορείου, το οποίο χωρίς κόπο μεταφέρεται ανάμεσα στους ενδιάμεσους στύλους στήριξης που βρίσκονται σε μέγιστη απόσταση κάθε 15 μέτρα.

Τοποθετημένο στο έδαφος ή στη βάση υποστήριξης, το νήμα ζωής  travsafe ™ επιτρέπει στο χρήστη να μετακινηθεί σε κάθε πλευρά χωρίς να αλλάξει τη θέση του φορείου.

Λόγω των νέων δακτυλίων απορρόφησης δύο συστατικών, το νήμα ζωής travsafe ™ διαχέει τις καταπονήσεις που παράγονται στο συρματόσχοινο κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Η γραμμή ζωής travsafe ™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 5 άτομα. Μπορεί να εγκατασταθεί κάτω από οροφή, σε τοίχο ή στο έδαφος.

Αυτή η γραμμή ζωής έχει τρεις τύπους φορείων:

  • Τυπικό φορείο μη ανοιγόμενο που βρίσκεται στα άκρα
  • Ανοιγόμενο φορείο που βρίσκεται οπουδήποτε στη γραμμή
  • Φορείο rollsafe,το οποίο βρίσκεται κάτω από την οροφή, στα οριζόντια νήματα ζωής ανοξείδωτου χάλυβα travsafe ™.

Το νήμα ζωής travsafe ™ είναι μια συσκευή αγκύρωσης εξοπλισμένη με οριζόντια εύκαμπτα σημεία στήριξης, σύμφωνα με το πρότυπο EN 795-C.

Νήμα ζωής με μονό συρματόσχοινο

Travspring ™

Η γραμμή ζωής travspring ™ είναι μια συσκευή αγκύρωσης εξοπλισμένη με ένα εύκαμπτο οριζόντιο στήριγμα στήριξης που συμμορφώνεται με το πρότυπο EN795 C.

Αυτή είναι μια γραμμή ζωής στην οποία ο χρήστης περνάει χειροκίνητα, χωρίς αποσύνδεση, τα σημεία στήριξης του ενδιάμεσου συερματοσχοίνου. Τα σημεία στήριξης του συρματοσχοίνου θα πρέπει να τοποθετούνται σε μέγιστη απόσταση 15 μέτρων.

Η γραμμή ζωής travspring ™ έχει σχεδιαστεί για 5 χρήστες. Χάρη στο πατενταρισμένο αποσβεστήρα INRS, η γραμμή ζωής travspring ™ ελαχιστοποιεί την ένταση της πρόσκρουσης σε περίπτωση πτώσης.

Όλα τα εξαρτήματα γραμμής κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, με γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο ατσάλι. Το νήμα ζωής travspring ™ μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα στήριγμα τοίχου ή εδάφους ή σε κάθετο στήριγμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο